TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Viisi entistä Mestis-pelaajaa Romanian liigaan

Muut Sarjat / Uutinen
Niskakangas on yksi Romaniaan lähtijöistä.
Kuva © Timo Savela
Romanian liigan Dunarea Galati on palkannut viisi entistä Mestis-pelaajaa. Romaniaan lähtevät puolustajat Kai Syväsalmi ja Pasi Hirvonen sekä hyökkääjät Janne Jokila, Ville Eskelinen ja Arttu Niskakangas.

Dunarea Galatia valmentaa suomalainen Kari Rauhanen, joka oli viime kaudella ASC Corona Brasovin päävalmentaja itäeurooppalaisessa MOL ligassa. Rauhanen on kokenut valmentaja, joka on valmentanut aiemmin A-nuorten ykkösdivisioonassa, Mestiksessä, Allsvenskanissa, NLB:ssä sekä Italian ja Itävällan ykkösdivisioonissa.

Rauhanen on toiminut myös Italian alle 20-vuotiaiden sarjassa valmentajana ja Italian ykkösdivisioonassa kehitysvalmentajana.

Pelaajista kolme pelasi viime kaudella ulkomailla. Kai Syväsalmi pelasi viime kaudella Ranskan pääsarjassa Gapin joukkueessa 32 peliä ja teki 22 tehopistettä. Pasi Hirvonen pelasi miehen joukkuekaverina 31 peliä ja teki 16 pistettä.

Janne Jokila pelasi Ison-Britannian ykkösdivisioonassa EPIHL:ssä ja paikallisessa EPL Cupissa Milton Keynes Lightningin joukkueessa yhteensä 59 peliä ja teki 74 pistettä.

Ville Eskelinen ja Arttu Niskakangas pelasivat viime kaudella kumpikin Mestistä. Eskelinen pelasi SaPKossa 38 peliä ja teki 17 pistettä. Niskakangas pelasi Hokissa pudotuspelit mukaan lukien 67 peliä ja teki 35 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle