BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Viime kaudella pettynyt Luomala siirtyy HPK:hon

LIIGA / Uutinen
Parhaimmillaan 27 osumaa kaudessa laukonut Marko Luomala vaihtaa maisemaa Hämeenlinnaan. Hän haluaa palata huipulle.

HPK kertoo kahden vuoden sopimuksestaan verkkosivuillaan. HPK:n mukaan moni KHL-seura oli Marko Luomalan kintereillä, mutta viime kaudella Kärpissä ja sveitsiläisessä Klotenissa kiekkoillut hyökkääjä valitsi ensi kauden paikakseen Hämeenlinnan. Luomala kertoo, että muun muassa perhesyyt vaikuttivat valintaan.

Kesäkuun alussa 31 vuotta täyttänyt Luomala pamautti toissa kaudella 27 kertaa kiekon maaliin Ässien paidassa, mutta viime vuosi oli vaikeampi. Hän aloitti kauden Kärpissä, 30 ottelussa syntyi vaivaiset neljä maalia ja hyökkääjä siirtyi tammikuussa Kloteniin. Sielläkään ei sujunut erityisemmin: kymmennessä ottelussa kolme maalia ja yksi syöttö.

– Viime kausi oli omalta osaltani hieman repaleinen. Haluan uudelleen huipulle ja tiedän, että se on mahdollista HPK:ssa, Luomala sanoo HPK:n verkkosivuilla.

HPK:n valmentaja Harri Rindell on tyytyväinen Luomalan palkkaamisesta. Rindellin kuvauksen mukaan Luomala pelaa vahvasti molempiin suuntiin kaukalossa ja hän sopii HPK:n ilmeeseen. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo, että HPK:n miehistö on tällä hetkellä hyvällä mallilla. Seura ilmoitti maanantaina palkanneensa slovakialaisen hyökkääjän Marek Zagrapanin.


Marko Luomala epäonnistui Kärppien mukana viime kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle