IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Viedenský siirtyy kotimaahansa - uudeksi osoitteeksi Bratislava ja KHL

KHL / Uutinen
Viedenský tuulettaa jatkossa Slovan Bratislavan paidassa.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK:ssa päättyneellä kaudella pelannut slovakkihyökkääjä Marek Viedenský palaa kotimaahansa. Keskushyökkääjän uusi seura on KHL:n Slovan Bratislava.

Hämeenlinnalaisseurassa 56 otteluun 32 tehopistettä (11+21) kirjauttanut Marek Viedenský jatkaa uraansa KHL:ssä. Slovakkisentteri ja Slovan Bratislava pääsivät yhteisymmärrykseen yksivuotisesta sopimuksesta.

Viedenský on edustanut kotimaataan kaksissa viime MM-kisoissa. Tšekissä pelatuissa kisoissa hän kirjautti maalisarakkeeseensa yhden osuman.

San Jose Sharksin seitsemännen kierroksen varauksella vuodelta 2009 on kokemusta myös Pohjois-Amerikan sarjoista, kun hän pelasi Sharksin farmijoukkue Worcester Sharksissa kolmena eri kautena.

Slovan Bratislava myös ilmoitti alkuviikosta purkaneensa pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Mário Bližňákin kanssa.

Kommentti: Vinski Virtanen

Viedenský on tottunut eritoten Pohjois-Amerikan kausillaan ja Slovakian maajoukkueessa pelaamaan puolustavammassa roolissa. Slovan Bratislava ja toinen keskushyökkääjä Mário Bližňák purkivat alkuviikosta keskinäisen sopimuksensa. Viedenskýllä on samoja ominaisuuksia kuin Bližňákilla, joten HPK:sta lähteneen Viedenskýn odotettaneen korvaavan juuri Bližňákin. Viedenskýlle lienee siis luvassa puolustavampien ketjujen keskushyökkääjän rooli.

» Lähetä palautetta toimitukselle