Vidgrenille jatkoa Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Vidgren kiekkoilee seuraavatkin kaudet Raumalla.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Rauman Lukko on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aaro Vidgrenin kanssa.

Aaro Vidgren on pelannut kuluvalla kaudella raumalaisryhmässä 39 ottelua ja kerännyt tehot 1+2. 19-vuotias hyökkääjä on pelannut myös seitsemän Mestis-ottelua KeuPassa tehoin 1+1.

− Aaro on urheilullinen ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka on murtautunut hienosti liigajoukkueen kokoonpanoon. Hän on tavoitteellinen ja mikä tärkeintä, hän on valmis tekemään kovasti töitä yhteisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden eteen. Hänenkaltaisensa pelaaja on ilo kiinnittää meille, odotamme Aaron menevän tulevina kausina entistäkin enemmän eteenpäin, kertoi Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Lohjalaislähtöinen Vidgren teki liigadebyyttinsä jo viime kaudella pelaamalla seitsemän liigaottelua. Hän on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa. 

− Henkilökohtaisella tasolla tämä kausi on ollut luonnollisesti hieman vielä opettelua ja totuttelua pienemmässä roolissa, mutta ensi kaudella tavoitteena on ottaa se seuraava askel eli suurempi rooli liigajoukkueesta. Täällä on hyvä ympäristö ja osaava valmennus, ne ovat isoja tekijöitä, joilla kehittää itseään joka päivä. Tavoitteet on korkealla ja niitä kohti lähdetään, Vidgren kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle