Vernon jatkosopimukseen Calgaryn kanssa

NHL / Uutinen
Calgary Flamesin veteraanimaalivahti Mike Vernon allekirjoitti lauantaina vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Sopimuksen rahallisesta arvosta ei ole annettu tietoja julkisuuteen.

Viime kesänä laajennusseura Minnesota Wildista hankittu Vernon on pelannut tällä kaudella 30 peliä Calgaryn paidassa, saldonaan 10 voittoa(joista kolme nollapeliä), kolme tasapeliä ja 16 tappiota. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3.10.

Vernon on pelannut uransa aikana kaksitoista kautta Calgaryssä ja oli tärkeä tekijä joukkueen voittaessa Stanley Cupin vuonna 1989. Toisen Stanley Cupin Vernon voitti Detroit Red Wingsin paidassa kaudella 1997, jolloin hänet myös valittiin playoffsien MVP:ksi eli tärkeimmäksi pelaajaksi. Uransa aikana Vernon on pelannut myös San Jose Sharksissa ja Florida Pantherseissa.

Hyvänä playoffpelaajana tunnettua Vernonia on yhdistetty huhuissa moniin maalivahtia etsiviin NHL-seuroihin. Uusi sopimus Calgaryn kanssa voidaan tulkita siten, että joukkue ei aio kaupata veteraania maaliskuun trade deadlinen aikaan. Toisaalta sopimuksen alla olevasta pelaajasta saa paremman korvauksen kuin kesällä UFA:ksi tulevasta. Eli vaikka uusi sopimus on tehty, ei Vernonin jatko Calgaryssä välttämättä ole taattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle