Vernon Fiddler lopettaa: "Ajattelin pelaavani pitempään kuin Jagr"

NHL / Uutinen
Fiddler päätti uransa Predatorsissa.
Kuva © Getty Images
14 NHL-kaudella maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelannut hyökkääjä Vernon Fiddler lopettaa uransa. Hän ilmoitti päätöksestään The Players' Tribunessa.

Vapaana agenttina NHL:ään noussut Vernon Fiddler pelasi ensimmäiset NHL-ottelunsa kaudella 2002-03, jolloin hän pelasi 19 ottelua. Vakituisemmin NHL-paikka aukesi 2006-07, minkä jälkeen hän jatkoi NHL:ssä koko loppu-uransa. NHL-ura alkoi Nashville Predatorsissa, josta matka jatkui kesällä 2009 Arizonaan ja 2011 Dallasiin. Viime kauden Fiddler aloitti New Jersey Devilsissä, ennen kuin hänet kaupattiin takaisin Predatorsiin siirtotakarajan tuntumassa.

Alempien ketjujen pelaajana tunnettu Fiddler keräsi 877 runkosarjaottelussa 261 (104+157) tehopistettä. Pisteiden valossa paras kausi oli 2007-08, jolloin Fiddlerin saldo oli 32 pistettä. Joukkuemenestyksen puolesta paras kausi oli uran viimeinen, kun Fiddler pelasi Stanley Cupin finaaleissa, jotka päättyivät Predatorsin osalta tappioon Pittsburgh Penguinsia vastaan.

− Ajattelin, että pelaisin pitempään kuin Jagr, mutta tässä tilanteessa ollaan, Fiddler totesi lopettamisilmoituksessaan.

− Oli hienoa päättää ura Nashvillessa. Meillä oli todella tiivis joukkue, ja siksi me menestyimme niin hyvin, Fiddler luonnehti viime kevättä.

» Lähetä palautetta toimitukselle