Veli-Pekka Nutikka sopimukseen PaKan kanssa

MESTIS / Uutinen
Suomi-sarjassa pelaava Kuusamon Pallo-Karhut on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Veli-Pekka Nutikan kanssa. 29-vuotias Nutikka tuo kokemusta ja esimerkkiä PaKan nuoreen joukkueeseen.
haastattelu

Nutikan kommentit PaKa-sopimuksesta
[lue lisää]

Lappeenrannasta kotoisin oleva 185-senttinen ja 100-kiloinen Nutikka on kiekkoillut SM-liigassa kaudesta 1995-96 lähtien. SaiPan kasvatille on kirjattu yli 350 liigaottelua KalPan, JYPin ja Pelicansin paidoista. Viime kaudella Nutikka kiekkoili Mestistä Kajaanin Hokissa ja KooKoossa sekä Suomi-sarjaa Imatran Ketterässä.

Hokissa Nutikka kiekkoili ottelukohtaisella sopimuksella viiden ottelun (1+1) verran. Kajaanista miehen tie vei Ketterän Suomi-sarjajoukkueeseen, josta matka jatkui neljän pelin jälkeen Kouvolaan. Nutikka pelasi KooKoon paidassa 28 runkosarja- ja yhdeksän pudotuspeliottelua ja keräsi pisteitä hyvään tahtiin. Runkosarjassa saldona oli kahdeksan maalia ja kymmenen maalisyöttöä, pudotuspeleissä mies teki yhden maalin ja syötti kaksi.

Nuorempana todellisena lahjakkuutena tunnettu Nutikka on edustanut Suomea mm. nuorten MM-kisoissa vuosina 1994 ja 1995. Varsinkin jälkimmäisissä kisoissa Nutikka oli iskussa, sillä mies keräsi seitsemässä pelaamassaan ottelussa pisteet 6+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle