TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Vehanen Lukkoon, Yli-Junnila ja Koponen jatkavat

LIIGA / Uutinen
Maalivahti Petri Vehanen palaa kasvattajaseuraansa Rauman Lukkoon kahden vuoden tauon jälkeen. Vehasen sopimus on kattaa kaksi seuraavaa kautta. Keskushyökkääjät Juhamatti Yli-Junnila ja Tero Koponen puolestaan kantavat kettupaitaa tulevan talven ajan.

Vehanen pelasi Lukossa viimeksi kaudella 2004-05. Kaksi viime sesonkia hän on pelannut ulkomailla, ensin Ruotsin Elitserienin Morassa ja sitten Venäjän pääsarjassa Nizhenekamsk Neftehimikissä.

- Tämän kevään pudotuspelit ovat näyttäneet, että ne pärjäävät, joilla maalivahtiosasto on kunnossa. Maalivahtiasia oli pitkään kartoituksessa, ja Peten kanssa juteltiin jo joulutauolla. Muitakin vaihtoehtoja kartoitettiin ja kotimaista tilannetta tarkkailtiin. Olemme erittäin tyytyäväisiä Peten saamiseen, sillä muussa tapauksessa valinta olisi todennäköisesti kääntynyt kanadalaiseen maalivahtiin, Lukon pelaajakoordinaattori Jari Laiho kertoo.

- Nyt saamme ulkomaalaispelaajia sijoitettua tärkeisiin paikkoihin. Hankintalistalla on kaksi laitahyökkääjää, yksi keskushyökkääjä ja kahdesta kolmeen puolustajaa, riippuen tapaus Erik Hämäläisestä.

Keskushyökkääjäosastolleen Lukko kiinnitti yhden vuoden jatkosopimuksella Juhamatti Yli-Junnilan, ja myös Tero Koposen tulevaisuus kettupaidoissa tuli ilmi. Koposen kanssa oli solmittu jo syksyllä suora sopimus myös tulevasta kaudesta.

- Tällä kaudella valmentaja Mika Toivolan työtä vaikeutti joukkueen suuri vaihtuvuus. "Ylli" halusi jatkaa, ja tällaiset kokonaisuudet auttavat. Nyt meillä on myös "Yllin" ketju olemassa valmiina, Jari Laiho sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle