JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Varausviikonlopun kaupankäynti: Vancouver teki kauppoja

NHL / Uutinen
NHL:n varauspäivä on perinteisesti myös pelaajakauppojen aikaa. Myös varausvuorot vaihtavat usein omistajaa viime hetkellä. Jatkoaika seuraa kaupankäyntiä reaaliajassa.

Vancouver Canucks ilmoitti hankkineensa hyökkääjä Ryan Shannonin Anaheim Ducksilta. Vaihdossa ankkalammelle suuntaa Jason Kingin oikeudet ja ehdollinen varausvuoro.

Erittäin nopeana luistelija tunnettu Shannon pelasi viime kaudella Anaheimissa 53 ottelua ja teki näissä 2+9=11 pistettä. Hän oli myös voittamassa seuralle historian ensimmäistä Stanley Cupia.

Vancouver teki lisäksi farmitason pelaajakaupan Atlantan kanssa. Canucks lähetti Atlantaan farmihyökkääjä Jesse Schultzin ja sai tilalle puolustaja Jim Sharrowin.

Washington ja San Jose vaihtoivat varausvuoroja

Ensimmäisen kierroksen - ja varauspäivän - kolmanneksi viimeinen varausvuoro siirtyi Washington Capitalsilta San Jose Sharksin haltuun. Sharks varasi vuorolla yhdysvaltalaispuolustaja Nick Petreckin.

Capitals puolestaan sai vaihtokaupassa varausvuoron numero 41 lauantaille ja ensi kesän varaustilaisuuden toisen kierroksen varauksen.

Oilers halusi Nashin, Blues Colen, Wild Gilliesin

Edmonton Oilers kauppasi Phoenix Coyotesille varausvuorot 30 ja 36 päästäkseen varaamaan Riley Nashin vuorolla 21. St. Louis Blues puolestaan antoi Calgary Flamesille 24:nnen ja 70:nnen varausvuoron ja sai vaihdossa 18:nnen vuoron. Blues varasi vuorolla yhdysvaltalaispuolustaja Ian Colen.

Anaheim Ducks kauppasi kuudennentoista varausvuoron Minnesota Wildille. Wild varasi vuorolla kanadalaishyökkääjä Colton Gilliesin. Vaihdossa Ducks sai Wildin ensimmäisen ja toisen kierroksen varausvuorot.

Blues siirtyi myös alaspäin

St. Louis Blues siirtyi neljä askelmaa alaspäin varausjärjestyksessä, kun se kauppasi yhdeksännen varausvuoron San Jose Sharksille. Sharks varasi vuorolla kanadalaiskeskushyökkääjä Logan Couturen.

Vaihdossa Blues sai Sharksin Torontolta aiemmin hankkiman kolmannentoista vuoron, jonka se käytti varatakseen tanskalaishyökkääjä Lars Ellerin. Lisäksi Blues sai korvauksena toisen kierroksen varausoikeuden lauantaille ja kolmannen kierroksen varausoikeuden vuoden 2008 tilaisuuteen.

Aucoin hyväksyi siirron Calgaryyn

Chicago Blackhawks pääsi eroon Adrian Aucoinin jättisopimuksesta. 33-vuotiaan puolustajan sopimuksessa oli pelaajakaupat estävä pykälä, mutta tämä suostui luopumaan siitä. Aucoinin uusi osoite on Calgaryssä.

Calgary Flamesistä toiseen suuntaan siirtyvät puolustajat Andrei Zjuzin ja Steve Marr. Flames taas sai Aucoinin lisäksi Blackhawksin seitsemännen kierroksen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.

Panthers hankki Vokounin

Florida Panthers on hankkinut maalivahti Tomas Vokounin Nashville Predatorsista. Korvaukseksi Vokounista Predators sai Panthersin ensi vuoden ensimmäisen kierroksen varausoikeuden sekä kaksi toisen kierroksen varausoikeutta.

Vokounilla, 30, on takana vahva kausi. Tsekkimaalivahti pelasi 43 ottelua, joista voitti 27. Lisäksi miehen torjuntaprosentti oli vakuuttava 92,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,40.

Toskalasta Maple Leaf

Toronto Maple Leafs aloitti draft-päivän kaupankäynnin hankkimalla San Jose Sharksilta maalivahti Vesa Toskalan ja laitahyökkääjä Mark Bellin.

Kauppatavarana Toronto käytti varausvuoroja. Maple Leafs luopui tämän kesän ensimmäisen ja toisen kierroksen varausoikeuksistaan, ja myös kanadalaisseuran kesän 2009 neljännen kierroksen valintamahdollisuus matkasi Kaliforniaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle