BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Varausviikonlopun kaupankäynti: Cammalleri Calgaryyn, Tanguay Montrealiin

NHL / Uutinen
NHL:n varausviikonlopun aika on vilkasta aikaa myös pelaajakauppojen osalta. Tämä vuosi ei ole poikkeus, minkä muun muassa Olli Jokinen ja Alex Tanguay ovat saaneet huomata.

New Jersey Devils vaihtoi varausvuoroja niin Washington Capitalsin kuin Minnesota Wildinkin kanssa. Devils kauppasi varausvuoron 21 Capitalsiin vaihdossa varausvuoroihin 23 ja 54. Tämän jälkeen Devils siirtyi vielä pykälän alemmas kauppaamalla vuoron 23 Wildille, joka antoi Devilsille korvaukseksi varausvuoron 24 ja kolmannen kierroksen varausoikeuden vuonna 2009.

Senators halusi Karlssonin

Ottawa Senators pääsi varaamaan Erik Karlssonin vuorolla 15, kun Nashville Predators kauppasi vuoronsa senaattoreille. Korvaukseksi Predators sai Senatorsin ensimmäisen kierroksen varausvuoron (18) tänä vuonna ja kolmannen kierroksen varausoikeuden vuonna 2009.

Kings ja Sabres vaihtelivat varausvuoroja

Los Angeles Kings vaihtoi ensimmäisen kierroksen vuoroja Buffalo Sabresin kanssa. Sabres sai Los Angelesilta varausvuoron 12 ja Kings sai korvaukseksi Sabresilta varausvuoron 13 sekä kolmannen kierroksen varausoikeuden ensi vuoden varaustilaisuudessa.

Islanders vaihtoi vuoroja jälleen

New York Islanders jatkoi ensimmäisen kierroksen varausvuorojen vaihtamista. Islanders kauppasi Torontolta saamansa seitsemännen varausvuoron Nashville Predatorsiin. Vastineeksi Islanders sai Predatorsin tämän vuoden varausvuorot 9 ja 40.

Umberger sinipaitoihin

Philadelphia Flyers on kaupannut hyökkäjä R.J. Umbergerin Columbus Blue Jacketsiin. Korvaukseksi Flyers saa Blue Jacketsin varausvuorot numero 19 ja 67 tämän vuoden draftissa.

Maple Leafs ja Islanders vaihtoivat varausvuoroja

Toronto Maple Leafs ja New York Islanders ovat vaihtaneet ensimmäisen kierroksen varausvuoroja. Maple Leafs sai Islandersin viidennen varausvuoron ja Islanders sai vastineeksi Leafsin seitsemännen vuoron.

Lisäksi, Islandersilla on vapaus valita Leafsin myöhempiä varausvuoroja tänä ja ensi vuonna.

Tanguay Montrealiin

Montreal Canadiens on kaupannut tämän vuoden ensimmäisen kierroksen varausvuoronsa (25.) ja vuoden 2009 toisen kierroksen varausoikeutensa Calgary Flamesiin vaihdossa hyökkääjä Alex Tanguayn sekä Flamesin tämän vuoden viidennen kierroksen varausoikeuteen (138.).

Olli Jokinen siirtyy Coyotesiin

Siirtohuhujen kohteena ollut Florida Panthersin Olli Jokinen siirtyy pantteripaidasta Phoenix Coyotesiin. Panthers sai kapteenistaan korvaukseksi puolustajat Keith Ballardin ja Nick Boyntonin sekä 49. varausvuoron tämän vuoden varaustilaisuudessa.

Kolmen joukkueen kauppa

Calgary Flames, Los Angeles Kings ja Anaheim Ducks ovat tehneet pelaajakaupan. Kaupassa Flames sai hyökkääjä Mike Cammallerin, Kings sai Ducksin ensimmäisen kierroksen varausvuoron (12.) ja Ducks sai sekä Flamesin (17.) että Kingsin (28.) ensimmäisen kierroksen varausvuorot.

» Lähetä palautetta toimitukselle