Varaustilaisuuden kaupankäynti - Nikolishin Coloradoon

NHL / Uutinen
Tässä uutisessa Jatkoaika seuraa NHL:n varaustilaisuuden yhdessä tapahtuvaa kaupankäyntihuumaa. Tähän asti omistajaa on jo vaihtanut draftin ykkösvuoro, jonka lisäksi mm. Danny Markoville, Ivan Majeskylle ja Jozef Stumpelille on löydetty uusi koti.

Montreal ja Washington vaihtoivat neljännen kierroksen varausvuoronsa. Capitals varasi vuorolla 109. ja Montreal vuorolla 123. Lisäksi Montreal sai Capitalseilta 7. kierroksen varausvuoron.

New Jerseyn kanssa riidoissa ollut Mike Danton sai viimein haluamansa siirron. Danton ja 3. kierroksen vuoro (101.) siirtyivät St. Lousille josta New Jersey sai 93. vuoron.

Colorado ja Nasville vaihtoivat pelaajia kun Sergei Soinin oikeudet siirtyivät Nashvillelle ja Colorado sai Tomas Slovakin.

Colorado Avalanche kauppasi hyökkääjä Scott Parkerin San Jose Sharksiin. Sharks antoi tästä kovaotteisesta hyökkääjästä vastineeksi viidennen kierroksen varausoikeuden.

Chicago Blackhawks kauppasi kokeneen venäläishyökkääjä Andrei Nikolishinin Coloradoon. Blackhawks saa kaupassa Avalanchen neljännen kierroksen varausvuoron ensi vuoden draftiin.

Minnesota ja Toronto ovat vaihtaneet varausvuoroja. Minnesota saa Maple Leafsilta 79. vuoron ja Toronto puolestaan 91. ja 125. vuorot.

St. Louis kauppasi laitahyökkääjä Cory Stillmanin Tampa Bayn toisen kierroksen varausoikeuteen.

San Jose ja NY Rangers vaihtoivat toisen kierroksen varausvuorojaan. Sharks sai 43. vuoron ja Rangers 50. vuoron.

Majesky Atlantaan

Florida Panthers lähetti SM-liigastakin tutun slovakkipuolustajan Ivan Majeskyn Atlantaan. Toiseen suuntaan matkaa draftin 38. varausvuoro.

Viime kausi oli 26-vuotiaalle Majeskylle ensimmäinen NHL:ssä. Majesky sai paljon vastuuta Floridassa ja pelasikin keskimäärin yli 20 minuuttia per peli. Hän oli mukana kaikissa runkosarjan 82 ottelussa, ja teki näissä viisi maalia ja yhteensä 13 pistettä. Rangaistusminuutteja kookkaalle puolustajalle kertyi 92.

NHL-joukkueet vaihtelivat varauksia

Anaheim Mighty Ducks osti Dallas Starsien ensimmäisen kierroksen varauksen. Dallas sai vaihtokaupassa Anaheimiltä kaksi toisen kierroksen varausta (36. ja 54.).

Tampa Bay on antanut ykkösvarauksensa vaihdossa Floridan kahteen toisen kierroksen varaukseen (34. ja 41.) ja viidennen kierroksen varaukseen (192.).

Edmonton Oilers vaihtoi ensimmäisen kierroksen varauksensa (17. varaus) New Jerseyn ensimmäisen (22. varaus) ja toisen kierroksen varaukseen.

Boston Bruins vaihtoi oman ensimmäisen kierroksen varauksensa San Josen ensimmäisen, toisen ja neljännen kierroksen varauksiin.

Draftin ykkösvaraus Pittsburghiin

Florida Panthers on kaupannut koko varaustilaisuuden ensimmäisen varauksen ja kolmannen kierroksen varausvuoronsa Pittsburgh Penguinsille. Panthers saa vaihdossa ensimmäisen kierroksen kolmannen varauksen, toisen kierroksen varauksen ja hyökkääjä Mikael Samuelssonin.

Nash Arizonaan

St.Louis on kaupannut laitahyökkääjänsä Tyson Nashin Phoenixiin. Toiseen suuntaan matkaa joku kolmannen tai neljäänen kierroksen varausvuoro.

Danny Markov Carolinaan

Phoenix Coyotes ja Carolina Hurricanes vaihtoivat puolustajia. Danny Markov ja joko 3. tai 4. kierroksen varausvuoro siirtyivät Carolinaan. Phoenix sai kaupassa David Tanaben ja Igor Knyazevin, joka oli Carolinan ykkösvaraus vuodelta 2001.

Stumpel palaa Los Angelesiin

Los Angeles Kings ja Boston Bruins avasivat varaustilaisuuden pelaajakaupankäynnin. Bruins kauppasi 30-vuotiaan sentterin Jozef Stumpelin ja seitsemännen kierroksen varauksen takaisin Los Anglesiin. Bruins sai kaupassa LA:n neljännen kierroksen varauksen tämän vuoden draftiin ja toisen kierroksen varauksen kesän 2004 varaustilaisuuteen.

Stumpel pelasi Los Angelesissa kausina 1997-2001. Hän on tehnyt 694 NHL-ottelussaan 143 maalia ja 368 syöttöpistettä. Viime kaudella Bostonissa Stumpel teki 51 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle