TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Vantaalle uusia pelaajasopimuksia

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa julkisti torstaina kuusi sopimusta. Kahden uuden nimen lisäksi mukaan mahtuu myös vanhoja tuttuja sekä yksi paluumuuttaja.

Viime kaudella Vantaalla kiekkoilleet Jani Södö, Petteri Linnonmaa ja Antti Niemi jatkavat lohipaidassa ensi kaudellakin. Oululaislähtöiselle Södölle tuleva kausi on Vantaalla vasta toinen, kun taas Linnonmaa ja Niemi ovat viihtyneet joukkueessa yli puoli vuosikymmentä.

Haastattelu

Petteri Hirvonen: K-Vantaa on raikas joukkue
[lue lisää]

Vastikään päättyneellä kaudella Ranskan mestaruuden Mulhouse Scorpionsin riveissä voittanut Jukka Hakkarainen tekee paluun lohipaitaan. Toissa kauden Ilves-pestiä ja Ranskan vierailua lukuun ottamatta kokenut puolustaja on pelannut koko uransa Vantaalla.

Uusia nimiä ovat viime kaudella Hermestä edustanut Jari Mannila sekä kiekkokonkari Marco Poulsen. Lähes 300 SM-liiga-ottelua pelannut Poulsen toimii ensi kaudella keskushyökkääjänä, mutta myös Kiekko-Vantaan urheilu- ja markkinointijohtajana. HIFK-kasvatti Poulsen on pelannut useissa SM-liiga-seuroissa, mutta kokemusta löytyy myös Sveitsin, Tanskan, Ruotsin, Italian, Englannin ja Aasian jäiltä. Viime kaudella 34-vuotias mies merkkautti Halla Winiassa Aasian liigan viidenneksi parhaat tehot 17+33.

Tulevan kauden joukkueen Poulsen näkee vahvana.

- Mestis tulee olemaan kovatasoinen ja Kiekko-Vantaa tulee taistelemaan kärkisijoista. Joukkueesta on muodostumassa hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta.

Kiekko-Vantaan ensi kauden sopimuspelaajat

maalivahdit:

Antti Niemi

puolustajat:

Jukka Hakkarainen

Marko From

Jussi Erkkilä

Jani Södö

hyökkääjät:

Marco Poulsen

Petri Pitkäjärvi

Tuomas Tikkanen

Petteri Linnonmaa

Jari Mannila

Juha Koivisto

» Lähetä palautetta toimitukselle