ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Vantaalle tukku nuoria liiga-apuja

LIIGA, MESTIS / Uutinen
HIFK ja Jokerit käyttävät hyödykseen pykälää, jonka mukaan vuonna 1989 syntyneet ja siitä nuoremmat pelaajat saavat siirtyä Mestikseen ja pelata Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla helmikuun ajan.

Helsinkiläisjoukkueiden ansiosta Kiekko-Vantaa saa toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla riveihinsä Jokereista siirtyvät puolustaja Tommi Kivistön ja hyökkääjä Ilmari Pitkäsen sekä HIFK:n miehistöstä Vantaalle matkaavan hyökkääjä Eetu Pöystin.

Kivistö, 18, on kuluvalla kaudella pelannut Jokerien riveissä 15 liigaottelua ja syöttänyt niissä kaksi maalia. 19-vuotias Pitkänen on puolestaan tahkonnut meneillään olevan pelisesongin aikana narripaidassa yhteensä 16 kamppailua, joissa nuoren hyökkääjän tehopistesaldo näyttää pyöreää nollaa.

HIFK:sta siirtyvä Pöysti, 19, on meneillään olevan pelisesongin aikana edustanut helsinkiläisjoukkuetta seitsemässä liigaottelussa, joissa hyökkääjä merkkautti tililleen kaksi syöttöpistettä. Pöysti on ehtinyt edustaa myös lohipaitoja yhteensä seitsemän Mestis-kamppailun ja kolmen (1+2) tehopisteen verran.

Samalla Kiekko-Vantaa ilmoitti hyökkääjiensä Antti Suomisen ja Mikko Hyvösen jatkavan Suomi-sarjajoukkue KJT-TuusKin riveissä kuluvan kauden loppuun saakka ulottuvilla lainasopimuksilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle