Vancouverin loukkaantumismurheille päivitystä

NHL / Uutinen
Alexander Edler on sivussa kuusi viikkoa.
Kuva © Getty Images
Pudotuspelipaikasta edelleen taisteleva Vancouver Canucks sai ikäviä uutisia. Joukkue joutuu tulemaan toimeen useita viikkoja ilman ykkösparin puolustajaa Alex Edleria ja kokenutta keskushyökkääjää Brandon Sutteria.

Vancouverin kärkipuolustaja Alexander Edler sai kiekon jalkaansa tämän viikon ottelussa Coloradoa vastaan ja joutuu arvion mukaan olemaan kentiltä sivussa kuusi viikkoa. Edler on ollut tällä kaudella Vancouverin eniten pelannut pelaaja lähes 25 minuutin ottelukohtaisilla jääajoilla.

Isokokoinen ruotsalainen on myös Canucksin puolustajien pistepörssin johtaja ja 52 peliin on tullut 20 pistettä. Edler on Vancouverin kesän 2004 kolmannen kierroksen varaus. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 620 ottelua ja tehnyt 279 pistettä.

Viime kesänä Vancouveriin siirtynyt kokenut keskushyökkääjä Brandon Sutter loukkaantui samassa pelissä Coloradoa vastaan saatuaan kiekon kasvoihin. Sutterin sairausloman pituudeksi arvioidaan 6-8 viikkoa. Sutter siirtyi Vancouveriin viime kesänä Pittsburghista. Hän oli juuri kaksi ja puoli kuukautta sivussa keskivartalovamman vuoksi ja ehti pelata neljä peliä loukkaantumisen jälkeen ennen uutta vammaansa.

Ehjää uraa aikaisemmin NHL:ssä pelannut Sutter on pelannut tällä kaudella Vancouverissa 20 peliä ja tehnyt yhdeksän pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle