TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Vancouver ja Phoenix tekivät vaihtokaupan

NHL / Uutinen
Vancouver Canucks ja Phoenix Coyotes tekivät viiden pelaajan vaihtokaupan perjantaina. Tyynenmeren rannalle matkaavat hyökkääjät Todd Warriner, Trevor Letowski ja Tyler Bouck. Phoenixiin siirtyvät puolustaja Drake Berehowsky ja hyökkääjä Denis Pederson.

Kaupan arvokkain pelaaja on Phoenixiin suuntaava puolustaja Berehowsky. Berehowsky ei ole noussut hyökkäystehoiltaan aivan sille tasolle, jota häneltä joskus odotettiin. Kokeneena pelaajana hän on kuitenkin hyödylinen lisä nuoreen Coyotes-puolustukseen. Myös Phoenixiin matkaava Denis Pederson tunnetaan kovana työntekijänä ja puolustavana pelaajana. Hänen roolinsa jäi tällä kaudella Canucksissa pieneksi.

Vancouver saa kaupassa jo ennestään täyteen hyökkäykseensä kolme lisäpelaajaa, sekä kolmannen kierroksen varausoikeuden. Warriner oli aikanaan ykköskierroksen varaus, mutta hänen tehonsa ovat jääneet NHL:ssä pieniksi. Letowski ja Bouck ovat vielä nuoria pelaajia. 24-vuotias Letowski teki tulokaskaudellaan 39 pistettä, mutta sen jälkeen tehot ovat laskeneet. Kaikki kolme pelaajaa ovat hyviä luistelijoita, ja sopivatkin sinänsä hyvin Canucksin miehistöön. Taistelu pelipaikosta tulee kuitenkin olemaan kovaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle