TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Valtonen jatkaa Sportissa - Vaskivuon sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
Tomek Valtonen uusi sopimus ulottuu kauteen 2019-2020.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport tiedotti lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Tomek Valtosen jatkosopimuksesta. Samassa seura tiedotti, että laitahyökkääjä Mike Vaskivuo ei jatka kotkapaidassa.

Tomek Valtosen uusi sopimus on kahden vuoden mittainen ja lisäksi sisältää seuran että Valtosen sisältämän option.

− Tuskin kukaan voi kiistää, ettei urheilullinen suoritus jäänyt plussan puolelle. Valtosella on hyvä maine suomikiekossa, eikä pelaajat ainakaan sen takia jätä tulematta Vaasaan, kommentoi Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

− Tomek on meidän mielestä oikea mies viemään joukkuetta seuraavalle tasolle. Hän on ahkera, yhteistyökykyinen ja sitoutunut, ja tämän myötä hänellä on rauha tehdä töitä ja kehittää kokonaisuutta, kertoi urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä

− Kaupunki ei ollut silloin tuttu. Oli Mestis- ja Liiga-sopimus. Ei tiedetty vielä kummassa pelataan. Ensimmäinen kausi aloitti prosessin oikealla tavalla. 60 ottelusta 60 pistettä. Seuraavana kautena tavoite oli pudotuspeleissä ja pääsimme sinne, vaikka yhteen jaksoon mahtui yhdeksän ottelun tappioputki. Meillä on vielä joukkueen rakentaminen kesken, kuten kaikilla muillakin, Valtonen itse ajatteli,

− Minä ja perheeni viihdymme täällä. Ei huvita enää lähteä Helsinkiin. Tiettyä pohjalaisuutta on täällä. Jos asiat takkuaa, se sanotaan suoraan.

Laitahyökkääjän Mike Vaskivuon sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. 30-vuotias hyökkääjä ehti edustaa Sportia neljässä Liiga-ottelussa, joissa pisteitä ei kertynyt. 

− Puolin ja toisin ei ollut aivan sitä, mitä haimme. Kiitämme Vaskivuota ja toivotamme onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin. Tämän myötä tutkailemme laiturimarkkinoita ja olemme sopivan pelaajan löytyessä valmiita reagoimaan, Jämsä valaisi.

» Lähetä palautetta toimitukselle