TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Valmennusjohto ja Luomala jatkavat Ilveksessä

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset valmentajiensa Vaclav Sykoran ja Jarmo Jamalaisen kanssa. Myös laitahyökkääjä Marko Luomala jatkaa Ilves-paidassa.

Vaclav Sykora tuli Ilveksen valmentajaksi katastrofaalisen kauden 2002-2003 jälkeen. Kotimaassaan Tsekeissä mainetta niittänyt Sykora toi Ilveksen harjoitteluun paljon uutta ja veti Ilveksen uuteen nousuun. Parhaimmillaan viime kauden jumbojoukkue oli usean kierroksen ajan sarjakärjessä, mutta on nyt pudonnut sarjassa keskivaiheille.

Itä-eurooppalaiseen tyyliin Sykora vannoo kovan työnteon puolesta ja on erittän kiinnostunut nuorten pelaajien kasvatustyöstä.

Puolustajien peluuttamisesta vastaava kakkosvalmentaja Jarmo Jamalainen jatkaa myös Ilveksen ensi kaudella. Jamalainen on ennen Ilvestä hankkinut kannuksensa valmentajana lähinnä Ruotsissa, mutta pelasi urallaan useita satoja SM-liigaotteluita mm. Ilveksessä ja KalPassa, sekä Italiassa.

- Valmentajat ovat tehneet hyvää työtä ja on ehdottomasti Ilveksen edun mukaista, että he jatkavat. Tärkeää oli myös se, että valmentajakysymys saatiin ratkaistua näin hyvissä ajoin, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

Vaasalaislähtöinen hyökkääjä Marko Luomala teki seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Luomala teki viime kaudella suuren vaikutuksen hyvällä asenteellaan, vaikka joukkue hävisikin paljon.

- Vaimo ja lapsi viihtyvät hyvin Tampereella ja tykkään pelata Ilveksessä, Luomala itse kommentoi jatkopahviaan.

Tällä kaudella 23-vuotias Luomala on tehnyt viisi maalia j antanut yhtä monta maalisyöttöä, eli hän tulee todennäköisesti rikkomaan tähänastisen piste-ennätyksensä liigassa, joka on 11 pistettä (7+4).

» Lähetä palautetta toimitukselle