Valeri Krykov Timrån riveihin

LIIGA, SHL / Uutinen
Suomalaispelaajien virta Ruotsiin jatkuu kovana. Tällä kertaa vuorossa oli Valeri Krykov, joka siirtyy Timråhon. Timrå on käyttänyt suomalaispelaajia reilusti noustuaan Elitserieniin - hyvin kokemuksin.

Valeri Krykov on pelannut kaksi viimeisintä kautta Espoon Bluesissa. Sitä ennen jo kertaalleen jääkiekon vaihtamista salibandyyn miettinyt "Vuosaaren postimies" on edustanut Tapparaa ja HIFK:ta. Nyt Krykov tekee seuraa muille suomalaispelaajille Timrå IK:ssa. HIFK:n kasvatti on jo viides suomalaispelaaja Red Eagles:n riveissä. Tätä ennen ruotsalaisjoukkueessa pelaamisen on jo varmistaneet Toni Koivunen, Kimmo Kapanen, Tommi Rajamäki ja Kalle Koskinen.

Krykovin kausi SM-liigassa oli erittäin hyvin onnistunut. Kokenut keskushyökkääjä keräsi espoolaisjoukkueen paidassa tehot 23+20=43 runkosarjan 56:ssa ottelussa. Tämä herätti myös Timrån mielenkiinnon: "Krykovia voidaan käyttää joko keskushyökkääjänä tai laiturina, mutta meidän tarkoituksenamme on peluuttaa häntä sentterinä. Hän on erittäin rutinoitunut pelaaja ja ahkera pistenikkari. Krykov on seurauskollinen ja pelaajatyyppinä kova duunari, lisäksi hän suhtautuu jääkiekkoon hyvin vakavasti. Nyt meillä on kolme keskushyökkääjää ensi kautta varten, mutta emme ole vielä päättäneet ratkaisuamme neljännen paikan suhteen", kertoi Timrån urheilutoimenjohtaja Kent Norberg.

» Lähetä palautetta toimitukselle