ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Vainonen Ässiin - entisen avainhyökkääjän sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
21-vuotias Vainonen hakee uralleen uusia haasteita Porista.
Kuva © Markus Viljanen
Vailla seuraa ollut puolustaja Mikko Vainonen siirtyy Porin Ässiin. Samalla seura tiedotti, että isossa roolissa Ässien mestaruusjoukkueessa olleen Michael Ryanin sopimus on purettu.

21-vuotiaan Mikko Vainosen sopimus Ässien kanssa kattaa nykyisen kauden lisäksi option kaudesta 2016−17.

Puolustaja pelasi viime kaudella SaiPassa 19 runkosarjaottelun ja seitsemän pudotuspeliottelun verran. Vainonen oli alkukaudella ilman seuraa.

− Meille tuli mahdollisuus hankkia nuori kehityskelpoinen puolustaja, jolla on potentiaalia ottaa suuri rooli myös ensi kauden joukkueesta, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi seuran verkkosivuilla.

Nuori puolustaja kommentoi uusia haasteitaan maanantaina järjestetyssä infotilaisuudessa.

− On hienoa päästä taas pelaamaan. Tässä on lorvittu kotona jo ihan tarpeeksi. Ässien pukukopit ja muutkin tilat näyttivät mielestäni erittäin hienoilta.

Loukkaantumisista kärsinyt ja hiljalleen Ässien riippakiveksi muodostunut Michael Ryan ei puolestaan jatkaa enää porilaisjoukkueessa.

Ryan oli keskeisessä roolissa Ässien mestaruuteen päättyneellä kaudella 2012−13, jolloin mies kirjasi runkosarjassa 56 otteluun 36 tehopistettä ja pudotuspeleissä 13 otteluun yhdeksän pistettä.

Hyökkääjä esiintyi kuluvalla kaudella puolikuntoisena vain kolmessa ottelussa tehden tehot 1+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle