TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Vaarasuo kauden loppuun asti JYPissä, Erkka Leppänen Sportiin

LIIGA / Uutinen
JYP on jatkanut puolustaja Ilkka Vaarasuon sopimusta kauden loppuun asti. Samalla JYP tiedotti Esa Saksisen loukkaantumisesta ja Erkka Leppäsen vuokraamisesta Vaasan Sportiin.

Vaarasuo aloitti kauden Jukureissa, mutta puolustajien loukkaantumisista kärsinyt JYP kutsui hänet riveihinsä lokakuun alkupuolella. Silloin Vaarasuolle sorvattiin sopimus marraskuun maaottelutaukoon asti. Nyt allekirjoitettu paperi pitää hänet Jyväskylässä kevääseen asti.

Iisalmelaislähtöinen Vaarasuo on tuttu mies JYPille jo junioriajoilta. Hän on pelannut SM-liigaa JYPissä jo viitenä kautena ennen tätä. Välissä hän on käynyt kahteenkin otteeseen Jukureissa, ja viime kauden Vaarasuo pelasi Ruotsin Leksandissa.

Vaarasuo on tällä kaudella pelannut kymmenen ottelua JYPin paidassa, mutta pistetili ei vielä ole auennut. Jukureissa hän ehti kerätä alkukauden kahdeksassa ottelussa tehot 1+4.

JYPin puolustuksesta ikävämpi uutinen on se, että Esa Saksinen on sivussa joulutaukoon asti lapaluun murtuman takia.

Nuori Erkka Leppänen puolestaan siirtyy Vaasan Sportiin joulutaukoon asti kestävällä vuokrasopimuksella. Vaasan Sportin puolustuspää kärsii loukkaantumisista, joiden paikkaajaksi Leppäsestä saadaan tilapäisapua. Jussi Pernaa ja Tuomas Immonen palaavat näillä näkymin aikaisintaan tammikuussa. Marraskuun puoliväliin asti try-outilla ollut Iikka Törnvall olisi mitä ilmeisimmin saanut jatkosopimuksen, mutta myös Törnvall joutui sairastuvalle viimeisessä ottelussaan KIrkkonummella.

» Lähetä palautetta toimitukselle