BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

V-P Nutikka helpottamaan KooKoon miesvajausta

MESTIS / Uutinen
Melkoisen loukkaantumissuman kourissa oleva Kouvolan KooKoo testaa kolmen ottelun ajan Veli-Pekka Nutikkaa. Alkukaudesta 28-vuotias Nutikka on kiekkoillut Kajaanin Hokissa ja Imatran Ketterässä. Laitahyökkääjä on mukana joukkueen kokoonpanossa jo torstaina KooKoon kohdatessa Vaasan Sportin kotonaan.

Lappeenrantalaislähtöinen Veli-Pekka Nutikka pelaa KooKoossa ainakin kolmen seuraavan pelin ajan. Kovaotteinen laitahyökkääjä muistetaan varsin hyvin Kouvolassa, sillä aikoinaan mies väänsi erittäin värikkäissä paikalliskamppailuissa divarissa pelanneen SaiPan riveissä.

Liigakokemusta Nutikalla on yhdeksältä kaudelta KalPan, JYPin ja Pelicansin riveistä lähes 400 ottelun verran. Viime kaudella nivusvaivainen hyökkääjä saalisti 36 liigaottelussaan lahtelaisten riveissä vain yhden syöttöpisteen. Tilastollisesti paras liigakausi oli toinen KalPassa, jolloin Nutikka iski viisi maalia.

Alkavalla kaudella Nutikka on pelannut sekä Mestistä että Suomi-sarjaa. Koesopimuksensa aikana hyökkääjä pelasi Kajaanin Hokissa viisi peliä. Pisteitä kertyi 1+1 ja tehotilastoon jäi lukemaksi +3.

Siviilitöidensä johdosta mies kuitenkin suuntasi Kajaanista kotikonnuilleen. Imatran Ketterässä mies on ehtinyt pelata neljä ottelua ilman tilastomerkintöjä. KooKoon kanssa sovittuun koesopimukseen sisältyvät ottelut Sportia, Hokkia ja Ahmoja vastaan.

KooKoo on etsinyt hyökkääjää jo jonkin aikaa, mutta viime aikojen loukkaantumissuma on jouduttanut ratkaisua melkoisesti. KooKoon sairastuvalla on tungosta, sillä miehiä puuttuu kentällisen verran. Puolustuksesta sivussa on ollut lähes koko kauden Jussi Onnela. Polvileikkauksesta toipuvan Onnelan odotetaan palaavan kaukaloon ensi vuoden puolella.

Hyökkääjistä kolhuja edellisssä pelissä kokivat Eero Lajunen ja Antti Huuhka. Kouvolan Sanomien mukaan Lajusen selvisi saamastaan kovasta taklauksesta aivotärähdyksellä. Alkukaudella kolme maalia tehnyt Lajunen ei kuitenkaan pelanne vielä torstaina. Myös selkänsä Forssassa satuttanut Antti Huuhka voi olla torstaina sivussa. Huuhkan tehot tältä kaudelta ovat 1+4.

KooKoon nuorista hyökkääjistä sivussa ovat Jani Heikari ja Eemeli Koskelainen. Vain kahdessa Mestis-pelissä tällä kaudella esiintyneen Heikarin pelit saattavat olla ohi koko kaudelta, mikäli olkapää vaatii leikkaushoitoa. 17-vuotias Koskelainen loukkasi jalkansa juuri ennen maaottelutaukoa, mutta on palaamassa kehiin lähiaikoina.

» Lähetä palautetta toimitukselle