V. Bure ja Hackett sivuun, Metropolit Washingtoniin

NHL / Uutinen
Florida Panthersin tähtihyökkääjä Valeri Bure on sivussa polvivamman takia kahdesta kolmeen kuukautta. Myös Montreal Canadiensin maalivahti Jeff Hackett on loukkaantunut. Keskushyökkääjä Glen Metropolit puolestaan palasi Washingtoniin Capitalsin noukkiessa hänet Tampa Bayn waiver-listalta.

Buren loukkaantuminen tapahtui 13. lokakuuta ottelussa Philadelphiaa vastaan. Hän yritti pelata senkin jälkeen, mutta ottelu Vancouveria vastaan jäi keskeen ja tutkimuksissa todettiin rustorepeämä oikeassa polvessa.

Valeri Bure siirtyi kesällä Floridaan vaihdossa Jason Wiemeriin, Rob Niedermayeriin ja 2. kierroksen varaukseen. Näin ollen hän pääsi pitkästä aikaa pelaamaan veljensä, viime vuosien parhaan maalintekijän, Pavelin kanssa.

Myös Hackett sivussa

Hackett loukkaantui viime lauantaina Canadiensin kotiottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Peliä oli ehtinyt kulua ainoastaan 13 sekuntia, kun Hackett ja Sabresin JP Dumont törmäsivät toisiinsa ja Hackett satutti olkapäänsä. Hän joutunee olemaan sivussa n. kuukauden verran.

33-vuotias Hackett oli aloittanut kauden hyvin. Hän oli voittanut kaikki pelaamansa kolme ottelua ja hänen torjuntaprosenttinsa oli hieno 93,3%.

Metropolit takaisin Washingtoniin

Washington Capitals nappasi viikonlopun aikana sentteri Glen Metropolitin Tampa Bayn waiver-listalta. Metropolit siirtyi juuri ennen kauden alkua waiver-draftissa Washingtonista Tampaan. Metro ehti pelasi kaksi runkosarjaottelua Tampan paidassa ennen kuin häntä oltiin lähettämässä farmijoukkueeseen hakemaan lisää peliaikaa ja tällöin Capitals nappasi hänet waiver-listalta.

Metropolit on tuttu mies Washingtonissa, sillä hän pelasi kaksi edellistä kautta organisaatiossa loistaen farmissa, mutta pystymättä varmistamaan vakiopaikkaa Washingtonissa. 47 NHL-ottelussa Metropolit on tehnyt 7 maalia ja antanut 18 maalisyöttöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle