BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Växjö Lakersin tulokas Elias Pettersson huippuvireessä

SHL / Uutinen
Elias Petterssonin ensimmäinen SHL-kausi on alkanut erinomaisesti.
Kuva © Timo Savela
Viime kaudella Allsvenskanissa loistokauden pelannut Elias Pettersson jatkoi sieltä SHL:ään Växjö Lakersin riveihin. Vancouver Canucks varasi Petterssonin ensimmäisellä kierroksella kesän varaustilaisuudessa. Petterssonin viime pelit ovat sujuneet huippuvireessä, Frölundaa vastaan ruotsalaislupaus teki hattutempun ja kaksi syöttöpistettä.

Elias Petterssonin ensimmäinen SHL-kausi on alkanut tehokkaasti, 18-vuotias on viimeistellyt tehot 5+10 13 pelissä ja on varsinkin viime peleissä ollut loistava. Växjö pelasi torstaina 26.10. Frölundaa vastaan, pelissä Pettersson teki kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä. Ruotsalaishyökkääjä oli seuraavana päivänä tyytyväinen peliinsä.

− En uskonut sitä kun heräsin, todella hauskaa. Oli minun iltani, tehdään hyvin töitä, rakennetaan toisillemme paikkoja ja eilen oli minun vuoro viimeistellä, Pettersson totesi Cmorelle.

Pettersson pelasi viime kaudella Allsvenskanissa Timrå IK:n riveissä, ja muodosti siellä tehokkaan kaksikon toisen huippulupauksen Jonathan Dahlénin kanssa. Pettersson pelasi viime kaudella 43 peliä ja viimeisteli niissä 19 maalia ja 22 syöttöpistettä.

Vancouver Canucks varasi Petterssonin ensimmäisellä kierroksella kesän varaustilaisuudessa, ruotsalaishyökkääjän tutkapari Dahlén kuuluu myös Canucks-organisaatioon. Dahlén oli iloinen, kun hänen seurakaverinsa varattiin Canuckseihin.

− On erittäin hauskaa, että Canucks varasi hänet, olemme pelanneet yhdessä nyt kolme vuotta. Se on oikeasti kivaa, että hän päätyi tänne, toivottavasti suunnitelma on että pelataan vielä yhdessä, Dahlén totesi Sportbladetille.

Dahlén pelaa tällä kaudella vielä Timrå IK:ssa, mutta mahdollista on, että tehokaksikko nähdään tulevaisuudessa NHL:ssä samassa ketjussa.

Växjö on sarjataulukossa toisella sijalla, Färjestad BK johtaa vielä sarjan, mutta Växjöllä on vaan kolme pistettä vähemmän. Lakers pelaa seuraavan pelinsä Rögleä vastaan perjantaina 3.11.

» Lähetä palautetta toimitukselle