Välivaaralle pitkä jatko JYPiin

LIIGA / Uutinen
Jyrki Välivaara jatkaa uraansa JYPissä kevääseen 2013 ulottuvalla sopimuksella. Uuteen paperiin sisältyy optio, joka mahdollistaa puolustajan siirtymisen ulkomaille yhdeksi kaudeksi.

Kokenut puolustaja Jyrki Välivaara on solminut JYPin kanssa jatkosopimuksen, joka pitää miehen joukkueen riveissä kauden 2012-13 loppuun. Sopimuksen on sisällytetty pykälä, jonka myötä Välivaaralla on mahdollisuus siirtyä pelaamaan ulkomaille yhdeksi talveksi sopimuskauden aikana.

– JYP on erittäin tyytyväinen, että Välivaara jatkaa meillä. Hän on kiekollisesti taitavana ja erittäin kokeneena pelaajana yksi puolustuksemme ehdottomista johtohahmoista, kertoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen seuran verkkosivuilla.

Kuluvan kauden aikana joukkueen oma kasvatti on kärsinyt loukkaantumisista ja pystynyt pelaamaan ainoastaan 10 ottelua. Tehopisteitä on karttunut 2+3=5. Viime kaudeksi paluun Jyväskylään tehnyt Välivaara on pelannut urallaan myös Ruotsissa sekä SM-liigaa Tapparassa. Suomen mestaruuksia on kertynyt kaksi kappaletta, keväällä 2003 Tapparan paidassa sekä 2009 JYPissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle