Välimaa ja Kantola Ilvekseen try-outille

LIIGA / Uutinen
Ilves on solminut tryout-sopimukset hyökkääjä Tommi Välimaan ja Kai Kantolan kanssa. Välimaan sopimus kestää alustavasti elokuun loppuun ja Kantolan sopimuksen kesto on kaksi viikkoa.

Ilves vahvistaa kesäharjoittelurinkiään kahdella hyökkääjällä. Lempäälän Kisassa viimeiset kolme kautta Mestistä tahkonnut ja tulevallekin kaudelle sopimuksen LeKin kanssa tehnyt Ilves-kasvatti Tommi Välimaa, 26, liittyy joukkueeseen koeajalle, joka kestää elokuun loppuun saakka. Parhaalla Mestis-kaudellaan 2007–2008 Välimaa merkkautti LeKin paidassa 48 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tehot 16+12=28.

Kai Kantola, 22, siirtyy Ilvekseen Pohjois-Amerikan yliopistoliigasta, jossa mies on pelannut neljä edellistä kautta. Kantola on edustanut ikäkausimaajoukkueissa Suomen lisäksi Yhdysvaltoja, jonka passin hän myös omistaa. Mies valittiin myös Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen 2007, mutta hän ei saanut kansainväliseltä jääkiekkoliitolta edustusoikeutta Suomen paidassa. Kantolan testisopimus on kestoltaan kaksi viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle