USA nimesi 15 pelaajaa MM-kisoihin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Totuttuun tapaan USA:n MM-kisajoukkue ei ole suurten nimien värittämä. Nimilista on varsin nimetön, mikäli NHL:ää ei tule aktiivisemmin seurattua.

USA:n joukkueen GM Paul Holmgren on tyytyväinen nykyiseen runkoon.

- Pidän tästä joukkueesta tähän mennessä. Meillä on paljon pelaajia joilla on MM-kisakokemusta, sekä useita nuoria pelaajia, jotka tulevat olemaan mukana jatkossa monia vuosia, Holmgren kertoi joukkueestaan.

Kaikki mukana olevat pelaajat ovat valittu joukkueista, jotka eivät päässeet NHL:n pudotuspeleihin. Mukana on myös yksi yliopistosarjaa pelaava kiekkoilija, 2004 Buffalon 1. kierroksen varaus, North Dakotan yliopistossa pelaava hyökkääjä Drew Stafford. Bostonista ja Pittsburghista on mukana kolme pelaajaa. Los Angelesista, Vancouverista ja Chicagosta kaksi. St.Louisista, Atlantasta ja yliopistosarjasta mukaan mahtui yksi pelaaja kustakin.

Suomalaisittain tunnetuin nimi on työsulun aikana SM-liigassa pelannut puolustajajätti Hal Gill. Myös lukuisia kisoja kiertänyt Richard Park on jälleen mukana, kuten myös Suomessa epäonnistunut Ryan Malone.

Maalivahdit:

31 Craig Anderson, Chicago

33 Jason Bacashihua, St.Louis

Puolustajat:

41 Andrew Alberts, Boston

6 Joe Corvo, Los Angeles

25 Hal Gill, Boston

44 Brook Orpik, Pittsburgh

Hyökkääjät:

23 Dustin Brown, Los Angeles

8 Mark Cullen, Chicago

9 Andy Hilbert, Pittsburgh

17 Ryan Kesler, Vancouver

12 Ryan Malone, Pittsburgh

18 Richard Park, Vancouver

11 Marty Reasoner, Boston

16 Jim Slater, Atlanta

19 Drew Stafford, North Dakotan yliopisto

» Lähetä palautetta toimitukselle