TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Tuulola jatkaa HPK:ssa

LIIGA / Uutinen
SM-liigan "ikänestori" Marko Tuulola on pistänyt nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen HPK:n kanssa.

Meneillään olevan SM-liigasesongin aikana 40 vuoden rajapyykin rikkonut puolustaja Marko Tuulola on päättänyt jatkaa tulevallakin kaudella HPK-paidassa. Yksivuotisen jatkosopimuksen hämeenlinnalaisjoukkueen kanssa allekirjoittanut Tuulolan mukaan jatkosopimusneuvottelut olivat varsin helpohkot.

– Halusin jatkaa täällä ja hienoa, että saatiin homma pakettiin jo tässä vaiheessa kautta, ei sitten tarvitse kauden loppupuolella ihmetellä missä pelaisi, Tuulola toteaa.

HPK:n takalinjojen tuki ja turva on kuluvankin kauden aikana ollut yksi tehokkaimmista puolustajista hämeenlinnalaismiehistössä. Tuulolan tilille on kirjattu 49 ottelussa 24 (1+23) tehopistettä.

– Pelaan niin kauan, kun tämä on kivaa. Joka aamu haluan tulla hallille. Olen mennyt pitkään jo ”kausi kerrallaan” -systeemillä, Tuulola kommentoi.


Marko Tuulola nähdään liigakaukaloissa myös tulevalla kaudella.

Nuorisokvintetille sopimuksia

Tuulolan lisäksi HPK julkisti puolustaja Lauri Kärmeniemen sekä hyökkääjien Juuso Hongan ja Jaakko Turtiaisen jatkavan ritaripaidassa. Kärmeniemen sopimus kattaa kolme kautta, kun taas Honka ja Turtiainen pelaavat HPK:ssa aina kevääseen 2013 saakka.

– Strategiamme mukaisesti haluamme viedä omia nuoria talenttejamme eteenpäin, nimenomaan HPK:ssa. Olemme erittäin tyytyväisiä viiden nuoren, tulevaisuuden tähtipelaajien jatkosopimuksiin, sanoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Myös seuran A-nuorissa hurjia tehoja meneillään olevan pelisesongin aikana mätkineet hyökkääjät Teemu Rautiainen ja Otto Paajanen raapustivat puumerkkinsä kaksivuotisiin pelaajasopimuksiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle