TUTOn sentteriosastolle lisää leveyttä

MESTIS / Uutinen
Oula Uski tervehtii seuraavaksi turkulaisia
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
TUTOn miehistöön uutena pelaajana liittyy Joensuusta saapuva Oula Uski. Henri Ruotsalaiselle sorvattiin puolestaan jatkosopimus.

TUTO kaappasi Jokipoikien savuavilta raunioilta riveihinsä keskushyökkääjän tontilla viihtyvän Oula Uskin. Edellisellä kaudella 22-vuotias sentteri takoi viisi maalia ja antoi viisi syöttöä 31 runkosarjan ottelussa.

− Oula Uski on todella mielenkiintoinen tapaus. Todella isokokoinen pelaaja, jolla vammat ovat estäneet todellisen läpimurron Mestiksessä. Uski on erittäin hyvin puolustussuuntaan pelaava sentteri ja lisäksi hänellä on kuitenkin hyvät eväät myös tuloksen tekemiseen. Kun luistelua sekä fysiikkaa saadaan kesän aikana kehitettyä, on Oulalla syksyllä aika ulosmitata todellinen potentiaalinsa, latasi TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Turkulaisille jo viime kaudella hyvät näytöt antanut Henri Ruotsalainen palkittiin jatkosopimuksella. Myös 21-vuotias jokerikasvatti on pelipaikaltaan keskushyökkääjä.

− Henri Ruotsalaisen jatkosopimus on selkeä merkki joukkueemme jatkumon puolesta. Henri on viimeisen päälle sitoutunut urheilja sekä joukkuepelaaja. Henrin jatko tuo meille leveyttä ja kilpailua.

Molemmat sopimukset ovat kestoltaan yksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle