JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

TUTOn runko julki - maalivahtiosasto uusin kantimiin

MESTIS / Uutinen
Similä pysäyttelee kiekkoja jatkossa TUTOn maalilla.
Kuva © Antti Varonen
TUTO julkisti lauantaina tulevan kauden joukkueensa rungon. Runko sisälsi muutamia jatkajia, mutta joukosta löytyi myös kymmenen uutta nimeä.

Turkulaisryhmän maalivahtiosasto uusiutuu täysin, kun joukkueeseen liittyivät TPS:n ja Tapparan A-junioreissa viime kaudella torjunut Kalle Hokkanen sekä SaPKon veräjällä kiekkoja pysäytellyt Petteri Similä. Kummankin sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Puolustuspäähän TUTO hankki koko kauden mittaisella lainasopimuksella TPS-juniori Matias Pullin. Lisäksi jatkosopimukset puolustajista tekivät Olli-Pekka Heinimäki ja Otto-Eemeli Linke. Maalivahtien tapaan sopimukset ovat yksivuotisia.

TUTO vahvisti myös hyökkäyspäätään kolmella uudella pelaajalla ja kahdella jatkajalla. Uusina kasvoina joukkueeseen siirtyivät Heinolan Peliitoissa viime kaudella pelanneet Joona Monto ja Anton Ollikainen. Kaksikon lisäksi koeajalla paikkaa joukkueesta hakee Suomi-sarjan HCIK:ssa viime kaudella pelannut TPS-kasvatti Joni Seinelä.

Hannu Kuru ja Atte Sillanpää puolestaan kirjoittivat nimensä vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin. Lauantaina julkaistujen nimien lisäksi turkulaisryhmällä oli entuudestaan sopimukset Anssi Virkin, Kristian Tuohilammen, Aki Keinäsen ja Tuukka Pulliaisen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle