TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

TUTOn pelaajistossa muutoksia - Jalo uutena sisään

MESTIS / Uutinen
Jalo edusti alkukaudesta HPK:ta.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK:n kanssa sopimuksensa purkanut Toni Jalo suuntaa takaisin kotiseudulleen ja siirtyy Mestis-joukkue TUTOn riveihin.

Toni Jalo ehti pelaamaan HPK:n riveissä alkukaudesta 17 ottelua, joissa hän iski tehot 0+4. Sopimus kuitenkin purettiin, sillä Jalo ei ollut tyytyväinen saamaansa rooliin.

Uusi työnantaja löytyi kuitenkin nopeasti, sillä 25-vuotias keskushyökkääjä solmi maanantaina loppukauden mittaisen sopimuksen TUTOn kanssa. Jalo on edustanut TUTOa aiemmin jo kausina 2010-11 ja 2011-12.

− Olen erittäin tyytyväinen organisaatiomme puolesta, että Toni palaa nyt kotiin. Omalla pelipaikallaan Jalo kuuluu ehdottomasti koko sarjan kärkipelaajiin ja on erinomainen vahvistus nuorelle joukkueellemme, iloitsi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Jalo pelasi myös kahdella edelliskaudella Mestistä Vaasan Sportin sekä Mikkelin Jukureiden riveissä. Molemmissa joukkueissa hän voitti sarjan syöttöpörssin ja Sportissa hänet valittiin myös sarjan herrasmiespelaajaksi.

Kulmala jatkaa, Lehto lähtee

TUTO ilmoitti Jalon sopimuksen julkistuksen yhteydessä myös, että TPS-laina Rasmus Kulmala jatkaa toistaiseksi TUTOn vahvuudessa. Hyökkääjä on ehtinyt edustaa TUTOa tällä kaudella kolmen ottelun verran ilman tehopisteitä.

Ovet kävivät myös toiseen suuntaan, kun seura kertoi purkaneensa puolustaja Nico Lehdon pelaajasopimuksen. Viime kaudella Mestis-mestaruutta KooKoon riveissä juhlinut Lehto keräsi tällä kaudella pelaamissaan 14 ottelussa tehot 0+2.

» Lähetä palautetta toimitukselle