IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

TUTOn kapteenistoon tuttuja kasvoja ja uusi nimi

MESTIS / Uutinen
Virkki toimii TUTOn kapteenina tulevalla kaudella.
Kuva © Timo Savela
TUTO on valinnut puolustaja Anssi Virkin tulevan kauden kapteenikseen.

Anssi Virkki aloittaa kolmannen kautensa turkulaisjoukkueessa. Hän toimi joukkueen kapteenina myös osan viime kaudesta sekä koko toissakauden. Virkki on kantanut kapteenin vastuuta myös SaPKon riveissä.

− Virkki toimi kapteenina kun tulin TUTOon valmentajaksi, ja hän jatkaa nyt siitä mihin jäi. Anssi sitoutui keväällä TUTOon monivuotisella sopimuksella ja haluamme toimintaamme jatkuvuutta, joten tällä tavalla haluttu arvomaailma sementoituu joukkueeseen useaksi vuodeksi, linjasi TUTOn päävalmentaja Miika Elomo.

− Iso kunnia tietysti ja ylpeänä johdatan joukot tantereelle. Kapteenius vaatii itseltäni sen, että oman tekemisen täytyy olla joka päivä ihan timanttia, jotta voi vaatia myös muilta parasta. Joukkueessa on kyllä niin hyvä henki ja korkea sisäinen vaatimustaso, että tällä hetkellä voi keskittyä piikittelemään valmentajia keittämättömistä kahveista ja muista tyhjänpäiväisyyksistä, Virkki kertoi.

Turkulaisryhmän varakapteeneina tulevalla kaudella toimivat viime kauden tapaan puolustaja Kristian Tuohilampi sekä SaPKosta joukkueeseen siirtynyt hyökkääjä Joonas Toivanen.

− Kristian Tuohilampi puolestaan on päivittäisessä tekemisessään esimerkillinen suunnannäyttäjä, ja Joonas Toivanen on kantanut kirjainta rinnassaan läpi uransa. Lisäksi Toivanen on johtava pelaaja koko Mestiksessä, joten näin ollen kapteeniston valinta oli hyvin helppo, Elomo totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle