TUTOn hyökkäys täydentyy tutuilla pelureilla

MESTIS / Uutinen
Moisio palaa TUTOn paitaan.
Kuva © Timo Savela
Bluesin testissä ollut Kalle Moisio palaa TUTOn riveihin. Lisäksi joukkue saa vahvuuteensa viime kausilta tutun Aleksi Rutasen.

Kalle Moision koeaika Bluesissa ei tuottanut sopimusta ja hyökkääjä palaa TUTOn paitaan. 21-vuotias hyökkääjä pelasi espoolaisjoukkueessa neljä ottelua ilman tehopisteitä.

− Moisio oli TUTO-sopimuksen osalta Bluesissa lainalla try-outinsa ajan. Hänen sopimuksensa TUTOn kanssa on normaalisti voimassa, joten Moisio palaa TUTOon. Tämä on molemmille osapuolille hyvä asia, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Moision lisäksi TUTOn hyökkäys täydentyy kahdella edelliskaudella turkulaisryhmää edustaneella Aleksi Rutasella. 21-vuotias laitahyökkääjä on alkukauden ajan toipunut loukkaantumisesta ja liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen ilman sopimusta.

− Rutasen kanssa ollaan pidetty pitkin syksyä yhteyttä, kun mies on kuntouttanut itseään viime kauden jäljiltä tapahtuneesta vammasta, joka leikattiin kesällä, Aittola kertoi.

− Nyt kun "Rudin" pelikunto lähestyy, liittyy hän mukaan TUTOn ryhmään täynnä intoa ja tarmoa. Rutanen on meille hyvin tuttu pelaaja, joten otamme hänet ilolla vastaan. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan vielä osata sanoa, koska paluu kaukaloon tapahtuu.

» Lähetä palautetta toimitukselle