TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

TUTOn hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MESTIS / Uutinen
Mikko Laine hyökkäsi TUTOssa kaudella 2009-2010.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TUTO kiinnitti hyökkäyspäähän kaksi uutta nimeä.

Viime kaudella Jukureissa hyökännyt Mikko Laine siirtyy kotikonnuilleen. TPS-kasvatti on sopinut TUTOn kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

− Laine on todistanut olevansa yksi sarjan vaarallisimmista maalintekijöistä, jonka lisäksi Mikko on loistava luistelija sekä urheilija, jonka laukaus on todella kova, kommentoi pelaajakoordinaattori Elmo Aittola tuoretta värväystään.

− Joukkue on nuorempi ja nälkäisempi. Jätkät haluavat mennä eteenpäin ja ovat harjoitelleet hyvin. Ika meidän potentiaalimme varmaan parhaiten tietää, mutta kyllä minun silmin katsottuna tässä joukkueessa on todella paljon potentiaalia, suitsutti edellisellä kaudella 16 maalia ampunut Laine

Vantaalaislähtöisen Eetu Karvisen koeaika poiki niin ikään ensi kautta koskevan sopimuksen. 21-vuotias keskushyökkääjä vakuutti näytöillään Aittolan.

− Odotukset Eetua kohtaan olivat korkealla, koska Eetu oli johtavassa roolissa a-junioreiden mestarijoukkueessa ensimmäisen vuoden a-juniorina. Eetu todisti kahden Pohjois-Amerikan vuoden tehneen hänen kehitykselleen hyvää. Karvinen on luontainen keskushyökkääjä, joka pelaa hyvin hyökkäys- ja puolustussuuntaan, taitavaa, sisukasta sekä järkevää peliä. Eetu istuu ryhmään täydellisesti persoonana sekä urheilijana.

TUTO tiedotti joukkueen olevan maalivahtien ja puolustuksen osalta valmis, mutta hyökkäykseen haetaan edelleen lisää vahvistusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle