TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

TUTOlle vahvistuksia ulkomailta ja sairastuvalta

MESTIS / Uutinen
Tuukka Pulliaisen paluuta on odotettu pitkään.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TUTOn hyökkäys saa merkittäviä vahvistuksia, kun Tuukka Pulliainen palaa sairastuvalta ja Miikka Tuomainen ulkomailta.

Pitkään ja hartaasti itseään kuntouttanut Tuukka Pulliainen on vihdoin pelikunnossa. Myös Saksassa kolmennella sarjatasolla kiekkoillut Miikka Tuomainen palaa kasvattajaseuransa riveihin.

- Kieltämättä vähän jännittää näin pitkän tauon jälkeen ja odotukset itseään kohtaan pitäisi pitää maltillisina. Perjantaihin on vielä aikaa, mutta toivottavasti pelataan, sanaili koko kauden alun sivussa ollut Pulliainen.

- Pulliaisen paluuta on odotettu nälkäisesti ja kärsivällisesti, muilta osin sairastuvalla tapahtuu tyhjenemistä joulun jälkeen tai tammikuussa, taustoitti TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Tuomainen on TUTOn kasvatti, joka palaa kasvattajaseuraansa Saksan EHC Klosterseesta. Loppukauden sopimuksen turkulaisten kanssa tehnyt 29-vuotias hyökkääjä palaa mielellään tuttuihin maisemiin.

- Kiva tulla kotiin. Tämä on kuitenkin se seura, missä kaikki on alkanut, tunnelmoi Tuomainen.

- On meille erittäin hieno asia, että oma kasvatti palaa nyt kotiin. Saamme kokeneen pelaajan, joka tuo joukkueeseen rutkasti luisteluvoimaa ja kokoa, kommentoi Aittola paluumuuttajan vahvuuksia.

Tuomainen debytoi perjantaina 11. joulukuuta kotiottelussa RoKia vastaan sillä edellytyksellä, että siirtoon liittyvät muodollisuudet saadaan hoidettua.

» Lähetä palautetta toimitukselle