HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

TuTolle kovia sopimuksia – Vuorisalo tekee paluun

MESTIS / Uutinen
Uudistuneen TuTon uusia pelaajia ovat muun muassa keskushyökkääjä Ville-Vesa Vainiola ja puolustaja Miro Rahkola.

Viimeksi Norjan pääsarjassa IF Frisk Asker Tigersissa pelannut Markku Vuorisalo tekee paluun TuTon sotisopaan kahden kauden jälkeen. Tasaisesti Turun vuosinaan yli 40 pistettä nakuttanut Vuorisalo, 33, on aloittanut peliuransa TuTossa.

Muita uusia pelaajia ovat keskushyökkääjä Ville-Vesa Vainiola, puolustajat Miro Rahkola ja Marlo Koponen sekä hyökkääjä Antti Reivonen.

Vainiola, 26, pelasi viime kaudella KooKoossa. Taitava sentteri on kolkutellut myös liigaportteja aikaisempina kausina.

Rahkola, 22, on Ässien kasvatti, joka tunnetaan fyysisestä pelistään. Viime kaudella liigaan tähdännyt pelaaja pelasi muutaman ottelun pääsarjatasolla, mutta valtaosa vuodesta meni KooKoon ja Jukurien riveissä.

Reivonen, 23, on Suomen mestari TPS:n riveistä. Viime kausi miehellä meni Hokissa, jossa fyysisestä ja energisestä pelistään tunnettu vääntäjä teki yhteensä 15 pistettä runkosarjassa.

Marlo Koponen, 24, pelasi viime kaudella SaiPan ja Jukurien riveissä saavuttaen Mestiksen hopeamitalin.

Lisäksi jatkosopimuksen tekivät maalivahti Kim Törnström ja puolustaja Markus Laine. Myös TuTon valmennus saa lisävoimia, kun Kai Ortio liittyy joukkoon.

Lisäksi uusia sopimuspelaajia ovat TuTossa jo viime kaudella pelanneet puolustaja Jyri Vähänikkilä ja hyökkääjä Lauri Aaltonen, D Teamin paidassa hyökännyt Jaakko Pelkonen sekä TuTon B- ja A-nuorissa pelanneet hyökkääjäkaksoset Aleksi Sillanpää ja Atte Sillanpää. Yhteensä TuTolla on nyt sopimus 17 pelaajan kanssa.


Markku Vuorisalo tekee paluun Turkuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle