TUTOlle kaksi uutta lainavahvistusta

MESTIS / Uutinen
Järvisen vastuu Hämeenlinnassa on jäänyt pieneksi.
Kuva © Timo Savela
TUTO vahvistuu kahdella pelaajalla, kun turkulaisryhmään lainalle saapuvat hyökkääjä Saku Salminen sekä maalivahti Kristian Järvinen.

Kristian Järvinen siirtyy TUTOn paitaan joulutaukoon saakka ulottuvalla lainasopimuksella ja sopimuksessa on myös optio loppukaudesta. Kuluvalla kaudella 23-vuotias maalivahti on torjunut Liigassa HPK:n maalilla viisi ottelua torjuntaprosentilla 84,8.

− Järvinen tulee erittäin motivoituneena TUTOon ja hänellä on paljon pelinälkää repussaan. Kysymyksessä on laatumaalivahti, joka varmasti auttaa meitä, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Hyökkäyspäähänsä turkulaisryhmä saa vahvistusta Jokereista toistaiseksi lainalle saapuvalla Saku Salmisella. Urallaan 49 Liiga-otteluakin pelannut 21-vuotias keskushyökkääjä on esiintynyt tällä kaudella Jokereiden KHL-joukkueessa yhdeksässä ottelussa ja kerännyt niissä yhden syöttöpisteen.

− Meillä on koko syksyn ollut sentteriosastolla pientä vajausta ja Salmisesta saamme nyt hyvän keskushyökkääjän. Saku on erittäin isokokoinen voimahyökkääjä, joka tuo keskikaistalle fyysisyyttä ja hyvää pelipäätä, Aittola kertoi.

Lisäksi jo alkukaudesta viisi ottelua TUTOssa pelannut puolustaja Jere Sneck palaa turkulaisryhmän vahvuuteen KHL-visiittinsä jälkeen. Hänenkin sopimuksensa on voimassa toistaiseksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle