TUTOlle apuja hyökkäykseen TPS:stä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Nieminen on pelannut kuluvalla kaudella neljä Liiga-ottelua.
Kuva © Timo Savela
TUTO saa hyökkäykseen vahvistusta naapuriseura TPS:stä, kun Otto Nieminen ja Timi Lahtinen liittyvät ryhmään.

Timi Lahtinen palaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan takaisin TUTOn riveihin. Hän on pelannut neljä Liiga-ottelua ilman tehopisteitä. Mestiksessä pisteitä on syntynyt kahdeksassa ottelussa yhdeksän kappaletta.

− Timin homma jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan. Loukkaantumiset Liigassa saattavat vaikuttaa, mikäli sellaisia tulee, kertoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Uutena nimenä TUTO-paitaan pukeutuu Otto Nieminen, joka siirtyy Mestikseen joulutaukoon ulottuvalla sopimuksella. 20-vuotias laitahyökkääjä on esiintynyt TPS:ssä kuluvalla kaudella neljässä Liiga- ja viidessä CHL-ottelussa iskien niissä tehot 1+1. Viime kaudella Nieminen kävi lainalla SaPKossa, jossa viimeisteli kuudessa ottelussa neljä maalia ja yhden syötön.

− Nieminen on erittäin nopea pelaaja, hyvälllä laukauksella varustettu ja urheilija viimeisen päälle. Erittäin hyvä vahvistus meille matkalla jouluun, Aittola totesi.

− Oton siirto ja Timin paluu tulevat hyvään ajankohtaan, kun nyt alkavat sitten flunssa-aallot ja influenssat vaikuttaa kunnolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle