ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

TuTo vahvistuu TPS-kolmikolla

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestiksen sarjajumbo TuTo saa apuja SM-liigan puolelta, kun TPS-kolmikko Tommi Virtanen, Markus Palmroth ja Robin Bergman siirtyvät lainalle turkulaisjoukkueen riveihin.

TuTo yrittää kääntää tappiosta toiseen seilanneen paattinsa kurssin ulkopuolelta tulevin voimin, sillä se saa naapuriseura TPS:sta lainalle maalivahti Tommi Virtanen, puolustaja Markus Palmroth sekä hyökkääjä Robin Bergman.

Virtasen sekä Bergmanin lainat ovat toistaiseksi voimassa ja niiden on määrä kestää korkeintaan joulutaukoon 18.12. asti. Palmrothin laina on niin ikään toistaiseksi voimassa, mutta mies nähtäneen TuTon sotisovassa tammikuun siirtotakarajalle 31.1.2011 asti.


TuTo-nuttu on Tommi Virtaselle tuttu jo viime kaudelta.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Hakulinen jälleen pelikunnossa

Edellä mainittujen vahvistusten lisäksi TuTon miehistö täydentyy myös sairastuvan puolelta, sillä pitkään käsivamman takia lonkkaa vetänyt Anrei Hakulinen on jälleen valmiina tositoimiin.

20-vuotias hyökkääjä hakeekin sen myötä tulevana viikonloppuna pelituntumaa TuTon A-nuorten riveistä ja tekee sen jälkeen paluun takaisin edustusmiehistön vahvuuteen ensi viikon alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle