TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

TUTO vahvistuu kolmella pelaajalla

MESTIS / Uutinen
Mikko Jortikka palaa tuttuun seuraan.
Kuva © Aapo Mannelin
TUTO vahvistuu kauden alla kolmella uudella pelaajalla, kun Kupittaalle matkaavat puolustajat Janne Pälve ja Mikko Jortikka sekä hyökkääjä Juuso Honka.

Tutuin vahvistus turkulaisyleisölle on Mikko Jortikka, joka pelasi TuTossa kaudet 2006-2010. Viime kauden 29-vuotias seinäjokelainen pelasi HCK:ssa, ja kesä kului Australian liigassa.

- Mikon kanssa keskusteltiin tulevasta kaudesta jo ennen hänen lähtöään Australiaan. Mikko on kokenut ja isokokoinen puolustaja, joka on alivoimapelaamisessa erittäin tärkeä palanen joukkueelle. Äijämäinen lisäys sekä kentälle että pukukoppiin, kertoo pelaajakoordinaattori Elmo Aittola seuran tiedotteessa.

Toinen turkulaisten puolustusvahvistus tulee lainasopimuksella Kärppien organisaatiosta. 20-vuotias Janne Pälve mätti viime kaudella Kärppien A-nuorissa 49 otteluun huimat tehot 12+35.

- Pälve on poikkeuksellisen lupaava kiekollinen puolustaja, jonka suurimmat vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Jannella on hyvät pelilliset vaistot ja pelaaja sopii erittäin hyvin valmennuksen muottiin.

HPK:n organisaatiosta kotikaupuunkinsa palaa Juuso Honka. 23-vuotias hyökkääjävahvistus pelasi HPK:n riveissä kolmen kauden aikana 34 liigaottelua iskien neljä maalia.

- Pitkässä juoksussa Hongasta kaavaillaan kärkisentteriä. Pelaajana Honka on erittäin hyvin liikkuva, isokokoinen, röyhkeä ja energinen hyökkäjä, jolla on erinomainen laukaus, Aittola kuvailee.

Ennen Mestis-kauden startia TUTOlla on yksi harjoitusottelu. Perjantaina 6.9. Kupittaalle vieraaksi saapuu Sport.

» Lähetä palautetta toimitukselle