TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

TUTO vahvistuu Hirvosella ja Pitkäsellä

MESTIS / Uutinen
TUTO Hockey on solminut peräti viisi uutta pelaajasopimusta. Tunnetuimmat hankinnat ovat puolustaja Pasi Hirvonen ja hyökkääjä Samu Pitkänen.

Viime kauden SaPKossa aloittanut, mutta TPS-paidassa päättänyt puolustaja Pasi Hirvonen siirtyy TUTO Hockeyn riveihin. Yksivuotisen pelaajasopimuksen turkulaisjoukkueen kanssa allekirjoittanut Hirvonen, 23, on saanut kiekko-oppinsa alun perin Kuopiossa ja pelannut kasvattiseuransa KalPan sekä TPS:n sotisovissa kaiken kaikkiaan 127 SM-liigan runkosarja- ja pudotuspelikamppailua.

Turussa kevään viettänyt Hirvonen liittyy hyvillä mielin TUTO Hockeyn riveihin.

– Kyllähän se auttoi päätöksen tekoa, että näki mitä täällä on tarjolla. Viihdyin kaupungissa ja kuulin TUTOsta pelkkää hyvää. Meillä on mahdollisuudet mestaruuteen asti, Hirvonen toteaa TUTO Hockeyn kotisivuilla.

Hirvosen lisäksi turkulaiset kiinnittivät riveihinsä tähän asti koko aikuisuransa kasvattiseuransa Jokipoikien miehistössä pelanneen Samu Pitkäsen. Pitkäsen sopimus on kaksivuotinen. 24-vuotias hyökkääjä napautti viime kaudella tilastoihinsa yhteensä 55 ottelussa tehot 6+13.

Kokeneemman osaston vastapainoksi TUTO Hockey vahvisti rivejään myös kolmella, viime kaudella A-nuorten SM-liigaa pelanneella, pelimiehellä. Maalivahtitrion täydentää HPK:sta siirtyvä Kimmo Meriläinen, pakistoa vahvistaa Jokereista saapuva Riku Väkiparta ja hyökkäyspäätä leventää HIFK:sta Turkuun muuttava Janne Öfverström.

Meriläinen pisti nimensä kaksivuotiseen sopimukseen, kun taas Öfverströmin ja Väkiparran kontrahdit kattavat tulevan Mestis-kauden 2012–2013.


TUTO Hockey esitteli viisi uutta pelaajasopimusta. Merkittävimmät vahvistukset Pasi Hirvonen ja Samu Pitkänen kuvassa vasemmalla.
Essi Suomi

» Lähetä palautetta toimitukselle