TUTO solmi neljä jatkosopimusta - "Ovat saaneet meiltä aidon mahdollisuuden pelata itsensä joukkueeseen"

MESTIS / Uutinen
Valtola jatkaa TUTOssa kaksi seuraavaakin kautta..
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TUTO on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset Jere Karlssonin, Samu Suomisen, Kalle Valtolan ja Juho Virtasen kanssa.

Jere Karlsson siirtyi kuluvaksi kaudeksi TUTOon TPS:n A-nuorista, jossa hän toimi kapteenina kaksi edelliskautta. 21-vuotias puolustaja on pelannut Mestiksessä 32 ottelua tehoin 0+2.

Puolustukseensa turkulaisryhmä kiinnitti myös Samu Suomisen sekä Kalle Valtolan. Suominen on iskenyt 36 ottelussa tehot 2+10 ja Valtola 27 kamppailussa pisteet 5+10. Molemmat pelaavat Karlssonin tapaan ensimmäistä kauttaan Mestiksessä.

Juho Virtasellekin kausi on ensimmäinen miesten peleissä. 21-vuotias hyökkääjä on viimeistellyt kuluvalla kaudella 38 ottelussa tehot 5+8.

− Isoin asia on siinä, että nämä nuoret ovat saaneet meiltä aidon mahdollisuuden pelata itsensä joukkueeseen. Jokainen heistä on arvostanut tätä ja ovat halunneet jo aikaisessa vaiheessa sitoutua TUTOon useaksi vuodeksi, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− Näistä nuorista heijastuu hyvin paljon sitä, millaisia kiekkoilijoita TUTOon halutaan: taitavia pelureita, joille kaiken keskiössä on pelaaminen ja urheilu. Olen erittäin tyytyväinen näihin jatkosopimuksiin.

Turkulaisryhmän joukkueen rakennus tulevalle kaudelle on hyvässä vauhdissa ja ryhmä rakentuu aiempia vuosia nopeammin.

− Olemme nyt selkeästi aikaistaneet joukkueen rakennusaikataulua keväästä talveen ja se on kannattanut. Maalivahtiosastomme on valmis tulevalle kaudelle ja siitä tiedotetaan kauden päättymisen jälkeen. Puolustuksen osalta meillä on vain muutama paikka auki ja hyökkäys rakentuu edelleen, Aittola paljasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle