TUTO solmi jatkosopimuksia − Mestis-kauden parhaaksi maalivahdiksi valittu Pohjanoksa jatkaa Turussa

MESTIS / Uutinen
Pohjanoksa oli Mestiksen pudotuspeleissä kovassa torjuntavireessä.
Kuva © Antti Varonen
Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi valittu Julius Pohjanoksa torjuu TUTOn maalilla ensi kaudellakin. Hyökkääjä Veeti Vuorio jatkaa myös joukkueessa.

Maalivahti Julius Pohjanoksa, 21, ja hyökkääjä Veeti Vuorio, 21, pelaavat TUTOssa myös ensi kaudella. Päättyneen Mestis-kauden parhaaksi maalivahdiksi valitulla Pohjanoksalla oli TUTOn mukaan sopimuksessaan Liiga-optio, jota hän ei kuitenkaan käyttänyt.

Kuluneella kaudella Pohjanoksa pelasi 34 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 92,3. Pudotuspeleissä hän pelasi TUTOn maalilla 13 ottelua torjuntaprosentilla 94,5.

− Ensi kauteen lähdettäessä Pohjanoksa on selkeä ykkösmaalivahti ja hän pystyy sen vastuun kantamaan, TUTO urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Vuorio on pelannut TUTOssa kaudesta 2016−17 lähtien, mutta Mestis-otteluita hänelle on kertynyt joukkueessa ainoastaan 26.

− Vuorio aloitti viime kaudella A-nuorista ja nousi sieltä Mestikseen. Ensi kausi on Veetille kolmas TUTOssa, ja nyt on otettava paikka kokoonpanosta, piste, Aittola painotti.

» Lähetä palautetta toimitukselle