TUTO saa tutusta konkarista apua hyökkääjäpulaansa - ”Keskustelu TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta”

MESTIS / Uutinen
Jarmo Jokilan viimeisin mestaruus on Tanskan liigasta kaudelta 2014-15.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Kaudella 2008-2009 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarmo Jokila palaa TUTO-paitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Laitahyökkääjä on edustanut alkukauden MAC Budabestia monikansallisessa Erste Ligassa.

173 ottelua Mestiksessä urakoinut Jokila on aiemmin edustanut TUTOa lainasopimuksella kausina 2004-2005 ja 2005-2006. Kaudella 2008-2009 TPS-kasvatti oli TUTOn sopimuspelaaja, jolloin Jokila voitti Mestiksen pistepörssin. Paluuta oli sorvattu jo pitkään, mutta nyt palaset loksahtivat kohdalleen.

— Oikeastaan voin sanoa, että keskustelu Jokilan kanssa TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta, ja nyt päästiin vihdoin maaliin asti. Isoa roolia siirrossa näytteli se, että Jokilalle saatiin järjestettyä työpaikka Turun alueelta, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola avasi tilannetta.

TUTOlla on ollut loukkaantumishuolia hyökkäyskaluston kanssa. Timi Lahtinen, Manu Honkanen, Aki Keinänen ja Tomi Wilenius ovat tällä hetkellä loukkaantuneita. Aittolan mukaan Jokila on merkittävä vahvistus turkulaisille.

— Kyseessä on huippupelimies, jonka paluu TUTO-paitaan on merkittävä juttu.

Mahdollisesti jo keskiviikkona Heinolan Peliittoja vastaan debytoiva Jokila on innoissaan paluusta Turkuun.

— TUTO on aina pelannut iloista kiekkoa, ja täällä hommat toimivat myös kaukalon ulkopuolella. Odotan jo innolla ensimmäisiä pelejä!

» Lähetä palautetta toimitukselle