BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

TuTo ja Tommi Heinonen sopimukseen

MESTIS / Uutinen
Turkulainen TuTo on solminut pelaajasopimuksen viime kaudella Rauman Lukossa pelanneen puolustaja Tommi Heinosen kanssa.

Koesopimuksella kautta pelipaikkaa joukkueesta haki kolme puolustajaa. Santeri Kilkkin ja Janne Laitilan kanssa ei yksimielisyyteen päästy, mutta niin ikään try-outtia hakenut 21-vuotias Heinonen vakuutti joukkueen valmennus- ja seurajohdon sen verran, että Heinosen kanssa solmittiin 1+1 -vuotinen sopimus.

Heinosen tilillä on neljä liigaottelua ilman tilastomerkintöjä sekä 43 A-nuorten SM-liigaottelua, joissa syntyi 19 tehopistettä. Heinonen on pelannut aiemmin TuTon A-nuorten joukkueessa. Harjoituskaudella Heinonen on pelannut yhden ottelun TuTon paidassa ja tuossa ottelussa merkautti tehot 1+1. Tämän pelaajasopimuksen myötä TuTolla on sopimuksen alla 24 pelaajaa.

TuTo paljasti samalla joukkueen kapteenistonsa. Joukkueen kapteenina toimii 21-vuotias Tapio Laakso apunaan kokeneet Tero Forsell ja Jari Kesti. Nuoresta iästään huolimatta Laakso aloittaa nyt jo neljännen kautensa Mestiksessä.

– Tapsa on joukkueessamme johtava pelaaja ja hänen on aika ottaa vielä isompi vastuu joukkueesta. Harvassa on ne kundit, joilla on samanlaiset johtajanominaisuudet kuin Tapsalla. Hän on esimerkillinen urheilija, joka pelaa jääkiekkoa vain voittaakseen pelejä, TuTon päävalmentaja Ismo Lehkonen kehui uutta kapteeniaansa seuran tiedoitteessa.

TuTon harjoitusottelut jatkuvat tänään Tampereella KooVeeta vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle