TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

TuTo hankki kaksi uutta pelaajaa

MESTIS / Uutinen
Turkulainen TuTo on vahvistanut rivejään kahdella pelaajalla. Joukkue on solminut vuoden mittaiset pelaajasopimukset hyökkääjä Aki Keinäsen ja puolustaja Teppo Tuomasen kanssa.

21-vuotias hyökkääjä Aki Keinänen on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan KalPassa. Kuluneella kaudella Keinäselle merkittiin 26 Mestis-peliä, jossa hän tehtaili viisi maalia ja kaksi syöttöpistettä. Pudotuspelejä hänelle kertyi viisi kappaletta joissa nuorukainen merkautti tehot 1+1.

24-vuotias puolustaja Teppo Tuomanen pelasi kuluneen kauden Forssan Palloseurassa, jossa tämä oikealta laukova puolustaja tekaisi kahdeksan tehopistettä 32 ottelussa. Tuomasen vyöltä löytyy 14 liigaottelua miehen kasvattajaseuran HPK:n riveistä kaudelta 2001-02. FPS:n ohella Tuomanen on edustanut Mestiksessä Mikkelin Jukureita kahden kauden verran.

- Keinänen ja Tuomanen sopivat erittäin hyvin TuTon pelaajapakettiin. Kummatkin pelaajat ovat motivoituneita ja tavoitteellisia urheilijoita, joilla on lisäksi hyvä kokemus Mestiksen peleistä. Jo alkukeskusteluista asti Keinänen ja Tuomanen ovat osoittaneet aitoa sitoutuneisuutta TuTon tavoitteisiin, joka tukee myös heidän omia tavoitteitaan pelaajauralla etenemisessä. Odotuksemme heitä kohtaan ovat suuret, sillä kummankin pelaajan pitäisi olla erittäin kovanluokan pelimies meidän ryhmässämme, TuTon päävalmentaja Ismo Lehkonen kertoi seuran tiedotteessa.

TuTo ilmoitti samalla solmineensa vuoden jatkosopimuksen puolustaja Juha Peltosen kanssa. Peltonen pelasi kuluneella kaudella TuTon riveissä 41 ottelua saalistaen viisi tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle