TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Turtiainen jatkosopimukseen Jukureiden kanssa

MESTIS / Uutinen
Turtiainen pukeutuu viikinkipaitaan jatkossakin.
Kuva © Timo Savela
Siirtorajalla Jukureiden riveihin siirtynyt Jaakko Turtiainen on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen mikkeliläisseuran kanssa.

23-vuotias Jaakko Turtiainen ehti keräämään viime kaudella Jukureiden riveissä yhteensä 22 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tehot 6+3. Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula on hyvin tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen.

− Ollaan tyytyväisiä, että saatiin Jaakko takaisin. Hän oli tärkeä soturi viime kevään kapinoissa. Jaakko on logomme näköinen pelaaja ja tekee pieniä voittavia asioita kentällä sekä on hyvä johtaja myös pukukopissa. Hän on monipuolinen ja -käyttöinen pelaaja valmennuksen työkalupakkiin, Kerttula totesi.

Jukureiden ja HPK:n lisäksi myös SaPKoa viime kaudella edustaneen HPK-kasvatti Turtiaisen kausi oli loukkaantumisten vuoksi hyvin rikkonainen ja hän pääsi täyteen pelikuntoon vasta kevään koittaessa. Kerttulalla on tulevan kauden osalta kovat odotukset raamikasta laituria kohtaan.

− Jaakko on vähintään kevään kunnossa. Toivotaan, että mies saa vetää ehjänä koko kauden, sillä sitten hän pystyy olemaan saletisti vieläkin parempi pelaaja, kuin mitä viime keväänä nähtiin, sanoi Kerttula.

Turtiaisen jatkosopimuksen myötä Jukureilla on kasassa 25 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle