IFK - JUK
ILV - TAP
JYP - KOO
LUK - KAL
PEL - ÄSS
SAI - KÄR
SPO - HPK
TOR - WSH 2.00
FLA - CAR 2.00
NJD - OTT 2.00
NYR - MIN 2.00
PIT - SJS 2.00
MTL - PHI 2.30
TBL - BUF 2.30
NSH - LAK 3.00
DAL - STL 3.30
EDM - NYI 4.00
VAN - ARI 5.00

Turkulaiset lainasivat hätäapuja

LIIGA / Uutinen
Yhden liigapelin tällä kaudella Rauman Lukossa kiekkoillut Anssi Rantanen liittyy TPS-miehistöön kuukauden mittaisella lainasopimuksella.
Kuva © Ilari Isotalo
SM-liigaseura TPS on vahvistanut rivejään puolustaja Anssi Rantasella ja hyökkääjä Nestori Lähteellä. Kummatkin pelurit siirtyvät Turkuun lainasopimuksilla.

TPS on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista. Turkulaismiehistöstä ovat loukkaantumisten vuoksi uupuneet puolustajat Alec Martinez ja Travis Ehrhardt sekä hyökkääjät Marko Virtala, Jarkko Hattunen ja Timo Salo.

Rivejään Tepsi paikkaa puolustaja Anssi Rantasella ja hyökkääjä Nestori Lähteellä. Kummatkin kiekkoilijat liittyvät turkulaisseuraan lainasopimuksilla.

Rantasen sopimus Tepsin kanssa on kestoltaan yhden kuukauden pituinen. Sopimus sisältää myös seuran option loppukaudesta. Lähde puolestaan pelaa TPS:ssä lainalla kolmen ottelun verran.  

Puolustaja Rantanen on tällä kaudella pelannut aiemmin yhden liigaottelun Lukon riveissä ja yhdeksän Mestis-peliä sekä Hokin että LeKin joukkueessa. 30-vuotias Rantanen on Rauman Lukon sopimuspelaaja, joka on kaiken kaikkiaan kiekkoillut SM-liigassa 126 runkosarjamatsia. 

Turkulaisten hyökkäykseen kolmen pelin mittaisella lainasopimuksella liittyvä Lähde on puolestaan käynnissä olevalla kaudella jääkiekkoillut Mestiksessä LeKin joukkueessa. Siellä Lähde on pelannut yhteensä 25 peliä ja merkkauttanut pisteet 2+7.

Alunperin 23-vuotias hyökkääjä on SM-liigajoukkueen Tampereen Ilveksen kasvatti. SM-liigakokemusta Lähde on kartuttanut 137 pelin verran. Nuo liigaottelut Lähde on kiekkoillut Tapparassa. 

Molemmat Tepsin värväämät lainapelurit harjoittelevat jo turkulaisten mukana maanantaina ja pelaavat mahdollisesti ensimmäisen kerran TPS-paidassa keskiviikkona Pelicansia vastaan. 

 

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle