Tupamäki tarttuu KeuPa-purren ruoriin - joukkueen runko kasassa

MESTIS / Uutinen
Keuruulaiset ovat saaneet jo tulevan kauden joukkueeseensa pohjan.
Kuva © Teemu Eirtovaara
Mestis-tulokas KeuPa HT julkisti samalla kertaa sekä tulevan kauden päävalmentajansa että 11 jatkosopimusta.

Historiansa ensimmäistä Mestis-kautta kovalla innolla rakentava keuruulainen KeuPa HT on pestannut yksivuotisella sopimuksella päävalmentajakseen porilaislähtöisen Jussi Tupamäen.

Kaksi edelliskautta SaiPan A-nuorten SM-liigamiehistöä luotsanneella Tupamäellä, 36, on valmennuskokemusta myös JYPin C- sekä B-nuorten peräsimestä, kun taas kausilla 2005–2007 mies toimi Kotkan Titaanien valmennuspäällikkönä.

− Kaikki työ lähtee yksilöistä. Valmentaminen KeuPa HT:ssa tulee olemaan hyvin erilaista kuin mihin olen aiemmin tottunut, sillä pelaajat näyttelivät viime kaudella suurta roolia muuallakin kuin kaukalossa ja he olivat itse ratkaisevassa asemassa kauteen lähdettäessä, Tupamäki toteaa seuran tiedotteessa.

− Uskon, että tästä syntyvä kunnioitus tuo hyvän keuruulaisen hengen joukkueeseen, tietynlaisen spesiaalisen lähtökohdan, joka kannustaa pelaajia sekä valmentajia yhdessä.

Päävalmentajan kiinnittämisen lisäksi keuruulaiset ovat sorvanneet viime kaudella Suomi-sarjan mestaruuden voittaneesta miehistöstä jatkosopimukset peräti yhdelletoista pelaajalle.

KeuPa HT:n runkohyökkääjiin kuuluneet Juuso Mörsky, Taneli Maasalo, Janne Kumpulainen, Matias Kiiskinen ja Joona Peränen sekä tammikuun lopulla Cardiff Devilsin sotisopaan siirtynyt, mutta nyt takaisin Keski-Suomeen palaava Markus Rämä ovat laittaneet nimensä 1+1-vuotisiin sopimuksiin.

Edellä mainitun kuusikon lisäksi myös maalivahti Petri Pitkänen, puolustaja Samuli Paananen sekä hyökkääjät Tomi Ahonen, Svante Myllylahti ja Otto Jääskeläinen jatkavat KeuPa-paidassa yksivuotisilla pelaajasopimuksilla.

KeuPa HT:n seurajohdon on määrä tiedottaa lähipäivien aikana lisää tulevan kauden joukkueen kasauksesta sekä muista organisaatioon liittyvistä asioista.

» Lähetä palautetta toimitukselle