TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Tuomo Karjalainen Timrån riveihin

LIIGA / Uutinen
Ässissä alkukauden pelannut, mutta porilaisten uusien maalivahtijärjestelyjen jälkeen joukkueesta poistunut Tuomo Karjalainen jatkaa uraansa Ruotsin Elitserienissä.

Karjalaisen, 28, uusi seura on Elitserienissä kymmenennellä sijalla oleva Timrå IK. Sopimus on loppukauden mittainen. Esiintyminen länsinaapurin kaukaloissa ei ole hänelle ensimmäinen, sillä ennen ässäpestiä Karjalainen pelasi kaksi kautta Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Växjö Lakersin riveissä.

Kajaanilaislähtöinen vahti pelasi Ässien riveissä vain kolme ottelua. Niissä torjuntaprosentiksi muodostui 91,26 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 3,00. Porilaisten lisäksi Karjalainen on pelannut SM-liigaa TPS:ssa.

Timrålla on ollut viime aikoina hieman maalivahtiongelmia, sillä kakkosmaalivahti Magnus Åkerlund loukkaantui.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme täytettyä aukon Johan Backlundin takana. Karjalainen on juuri sopiva mies korvaamaan Magnuksen poissaolon, Timrån urheilutoimenjohtaja Stefan Lindqvist toteaa joukkueen internetsivustolla

Karjalaisen lisäksi Timrå kertoi tehneensä loppukauden sopimuksen kaudella 2006-07 KalPassa ihastuttaneen Martin Sonnenbergin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle