IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Tuominen ja Pulkki jatkavat SaiPassa

LIIGA / Uutinen
SaiPa on solminut jatkosopimukset puolustajien Joni Tuominen ja Simo Pulkki kanssa. Molempien sopimukset ulottuvat nyt kevääseen 2010.

26-vuotias Tuominen pelaa SaiPassa nyt neljättä kauttaan. Tämän kauden 35 ottelussaan hän on tehnyt tehot 3+11 ja on vain kahden pisteen päässä liigan piste-ennätyksestään.

– Erittäin hyvin liikkuva ja vahva pelaaja koostaan huolimatta. Kiekollista osaamista on paljon ja jos ajatellaan ensi kautta, niin pakkipari Tuominen-Levokari on ollut tähän asti hyvin toimiva, kertoo SaiPan päävalmentaja Ari-Pekka Selin seuran nettisivuilla.

Samanikäinen Pulkki pelaa SaiPassa ensimmäistä kauttaan. Kovaa pelaavan peruspuolustajan pistesaldo tämän kauden 36 ottelussa on 1+1, mutta pistetehtailu ei miehen vahvuuksiin ja rooliin kuulukaan.

– Hän on ollut vähimmällä peliajalla ja pienimmässä roolissa meidän pakeista, mutta Pulkki on hoitanut kaiken harjoittelusta joukkuepelaamiseen tunnollisesti. Hän on mennyt selvästi eteenpäin, Selin ynnäilee Pulkin jatkosopimusta.

SaiPan puolustajista sopimus ensi kaudeksi on Tuomisen ja Pulkin lisäksi myös Juho Mielosella, Antti Nyrhisellä, Pauli Levokarilla, Simon Backmanilla ja Marlo Koposella.

» Lähetä palautetta toimitukselle